• Espanya asfalt

Notícies de Ral·lis : Espanya asfalt

Joan Vinyes: Van ser 4 km, però se’n van esvair molts dubtes

19/11/2016

En el VII Ral·li Comunitat de Madrid - RACE, Joan Vinyes va afrontar un test decisiu per valorar el seu estat físic i recuperar les sensacions del 2014 al volant d’un Suzuki S1600. El pilot andorrà va afrontar la primera etapa del ral·li amb dubtes (a Madrid els organitzadors no van programar shakedown) i va sortir en la primera especial amb l’objectiu de provar-se i anar valorant sobre la marxa les seves opcions. Malgrat haver completat solament els 4 primers quilòmetres de l’especial, Puebla de la Sierra, Vinyes estava molt feliç amb el resultat i es mostrava optimista de cara al futur, aquestes eren les seves paraules: He dissipat molts dubtes i estic convençut que puc pilotar el S1600 a bon nivell.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Joan Vinyes al volant d’un S1600 de Suzuki Motor Sport a Madrid

14/11/2016

En el VII Ral·li Comunitat de Madrid, última cita del CERA 2016, Joan Vinyes - Jordi Mercader canviessin el Swift de la Copa per un S1600 de l’equip Suzuki Motor Sport. D’aquesta manera el pilot andorrà segueix progressant en la cerca de la seva millor condició física. L’objectiu en aquest final del Campionat i Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) no serà un altre que provar-se al volant del qual era el seu vehicle habitual, una vegada completades amb excel·lents sensacions les proves disputades pilotant el Suzuki Swift de la Copa.

A La Nucia, Joan Vinyes fa un pas més cap a la normalitat

05/11/2016

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift) van aconseguir finalitzar amb excel·lents sensacions el 22 Ral·li Mediterrani - La Nucia, penúltima prova del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) 2016. El tàndem de l’equip Suzuki Motor Sport complia la seva segona participació en el CERA després del seu retorn a la competició fa unes setmanes a Astúries. En aquesta ocasió no s’han limitat a acabar el ral·li, han començat a mirar les classificacions i al final han pogut comprovar que van completar la prova en una meritòria 13a posició de la classificació absoluta amb l’afegit que van dominar amb claredat la seva categoria (N3).