• Circuits

Notícies de Circuits

Vinyes-Caminal-Guillamet queden a 15’ del podi de les 4 hores de Lleida

05/12/2016

El trencament d’un palier a 15’ de creuar la línia d’arribada final, va apartar a Joan Vinyes, Melcior Caminal i Quim Guillamet (VW Golf - Baporo Motorsport) del podi de la 17a edició de les 4 hores de Lleida sobre terra. Al moment en què es va produir l’incident esmentat, Vinyes-Caminal-Guillamet ocupaven la segona plaça de la classificació absoluta de la cursa organitzada per l’Escuderia Lleida.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Podi per a Joan Vinyes en el seu retorn al circuit del Jarama

16/10/2016

Joan Vinyes (Seat León Cup) va tornar a estar a un gran nivell en el circuit del Jarama, en la disputa de l’última cita del Campionat d’Espanya de Resistència de la present temporada. Després de ser molt regular durant les mànigues prèvies del meeting, va aconseguir finalitzar la carrera (2 hores + 1 volta) en la tercera posició de la classe TCR.

Joan Vinyes: Competir en el circuit del Jarama sempre és un plaer

11/10/2016

Joan Vinyes tornarà a asseure’s al volant d’un Seat León Racer preparat per Baporo Motorsport per competir en un meeting, aquesta vegada l’últim de la temporada 2016, del Campionat d’Espanya de Resistència. L’escenari d’aquesta cita serà el sempre complicat circuit del Jarama que, malgrat les dificultats que amaga el veterà traçat madrileny, és un dels preferits del pilot andorrà.