• 24h Endurance Series

Notícies de Circuits: 24h Endurance Series

Joan Vinyes i el seu equip, sense opcions a partir de la matinada

03/09/2017

Les possibilitats de l’equip Baporo - KH7 (Laia Sanz, Francesc Gutierrez, Jaume Font i Joan Vinyes) d’estar en el podi final de les 24 h de Barcelona, es van frustrar durant la matinada del diumenge (dia 3), quan es portaven 14 hores de competició. Una sortida al final de la recta d’arribada del Circuit, va provocar una visita obligada al box. Els tècnics de Baporo Motorsport van aconseguir posar a punt el Seat León LCR però, el temps perdut era impossible de recuperar. Al final van aconseguir acabar en la 22a posició, sens dubte, una posició lluny de les previsions que s’havien fet després de superades les primeres hores de carrera. Van arribar a rodar de manera regular entre els cinc millors durant més de 10 hores.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Joan Vinyes disputarà les 24 h de Barcelona d’Automobilisme 2017

28/08/2017

Després de quatre anys d’absència, en concret des del 2012, en la mítica cita del Circuit de Barcelona Catalunya, Joan Vinyes va prendre la decisió de tornar a competir en una prova en la qual, en la seva última participació, va aconseguir una plaça en el top10 absolut (6a posició) a més de guanyar la categoria (A3T). En l’edició 2017 de les 24 h, Vinyes compartirà volant amb el seu company habitual en el Campionat d’Espanya de Resistència (CER), Jaume Font, a més de Francesc Gutierrez i Laia Sanz. L’equip de tècnics de Baporo Motorsport seran els responsables de la preparació i manteniment durant la carrera, de la mecànica, un Seat LCR TCR, amb el qual els quatre pilots esmentats lluitaran pel triomf.