• Ral·lis

Notícies de Ral·lis

Vinyes-Mercader en posicions de podi fins que el Subaru Impreza va dir prou

10/12/2018

Joan Vinyes - Jordi Mercader, van haver de deixar el 25è Ral·li de terra Ciutat de Tàrrega, última prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat, superat l’equador de la cursa a causa de problemes en el canvi de velocitats de la seva Subaru Impreza. En total van completar 3 de les 6 especials programades, després de les quals ocupaven la 2a posició de la classificació absoluta a 8” de l’equip capdavanter i posterior vencedor final, Eduard Pons - Dani Muntadas (Skoda Fabia R5).

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Vinyes-Mercader acomiadaran el 2018 competint en especials de terra

05/12/2018

Joan Vinyes - Jordi Mercader, en aquesta ocasió al volant del Subaru Impreza - Baporo Motorsport, disputaran el 25è Ral·li de terra Ciutat de Tàrrega, última prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat. El tàndem esmentat, feia quatre temporades que no se situava al volant del Subaru Impreza per competir en un ral·li de terra. En aquesta ocasió, l’objectiu serà recordar emocions d’èpoques passades i gaudir d’una especialitat en la qual Vinyes-Mercader van ser subcampions d’Espanya (2007).

Vinyes-Mercader (Suzuki Swift R+) campions de la categoria N5 del CERA 2018

24/11/2018

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift R+ N5) van completar amb el seu quart triomf consecutiu en la categoria N5 (7 d’11 en total), a més del 5è lloc en la classificació absoluta, en l’IX Ral·li Comunitat de Madrid - RACE, última cita del Campionat de Ral·lis d’asfalt (CERA) 2018. Les posicions comentades van servir, a l’equip de Suzuki Motor Ibèrica, per confirmar el seu títol de campió de la categoria N5 de la present edició del CERA. Malgrat la victòria in-extremis aconseguida a Madrid, Joan va acabar la prova amb un sabor agredolç. Així ens ho comentava: He aconseguit la primera posició de la categoria N5 perquè el meu company, capdavanter de la categoria durant tot el ral·li, va tenir un problema en l’última especial disputada en el Jarama. Sens dubte podríem parlar, una altra vegada, de l’injustes que són, de vegades, les carreres.