• Espanya asfalt

Notícies de Ral·lis: Espanya asfalt

Vinyes-Mercader (Suzuki Swift R+) campions de la categoria N5 del CERA 2018

24/11/2018

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift R+ N5) van completar amb el seu quart triomf consecutiu en la categoria N5 (7 d’11 en total), a més del 5è lloc en la classificació absoluta, en l’IX Ral·li Comunitat de Madrid - RACE, última cita del Campionat de Ral·lis d’asfalt (CERA) 2018. Les posicions comentades van servir, a l’equip de Suzuki Motor Ibèrica, per confirmar el seu títol de campió de la categoria N5 de la present edició del CERA. Malgrat la victòria in-extremis aconseguida a Madrid, Joan va acabar la prova amb un sabor agredolç. Així ens ho comentava: He aconseguit la primera posició de la categoria N5 perquè el meu company, capdavanter de la categoria durant tot el ral·li, va tenir un problema en l’última especial disputada en el Jarama. Sens dubte podríem parlar, una altra vegada, de l’injustes que són, de vegades, les carreres.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Vinyes-Mercader (Suzuki Swift R+) acomiadaran el CERA 2018 a Madrid

21/11/2018

El Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) 2018 viurà el seu últim capítol el cap de setmana vinent (dies 23 i 24 de novembre). El traçat l’IX Ral·li Comunitat de Madrid (CM) - RACE decidirà de manera definitiva les diferents classificacions de l’esmentat certamen.

El canvi d’aires va ser positiu per a JoanVinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift R+)

11/11/2018

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift R+ N5) van aconseguir el triomf en la categoria N5, 4a plaça en la classificació absoluta, en el 24 Ral·li La Nucia - Costa Mediterrània, penúltima cita del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) 2018. Així doncs, l’equip de Suzuki Motor Ibèrica va aconseguir el seu tercer triomf consecutiu en aquesta segona part de la temporada, que els situa en una situació immillorable per aconseguir el títol del CERA de la categoria esmentada i el 4t lloc de la classificació absoluta del mateix certamen. Les previsions meteorològiques es van complir i en la costa mediterrània el vent va ser l’element protagonista. El sol va lluir durant les dues jornades del ral·li, encara que l’ambient va ser agradable a les zones en les quals l’esmentat element va bufar amb força.