Notícies de Circuits: Resistencia - Altres

L’equip de Baporo Motorsport va protagonitzar una carrera molt regular que els va portar al triomf de la classe 2

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Guillamet-Caminal-Vinyes, la tercera pot ser la bona, a les 4h off road de Lleida

28/11/2018

Joan Vinyes, Melchor Caminal i Quim Gillamet tancaran, el cap de setmana vinent (dies 1 i 2), la temporada de manera tradicional, és a dir, disputant una edició més (la tercera consecutiva formant equip) al volant del VW Golf GTi 2.0 preparat per Baporo Motorsport, a les 4 hores off-road de Lleida 2018. Després d’estar en les dues últimes edicions molt prop del podi final, en aquesta ocasió, l’equip andorrà-català esperen superar, per fi!, la mala sort que els va deixar sense recompensa final, en els anys 2016 i 2017.

Joan Vinyes: Estic convençut que tornarem a Spa-Francorchamps

15/10/2018

Joan Vinyes i Jaime Font al volant del Cupra TCR DSG-Baporo Motorsport, van completar les 12 hores de Spa-Francorchamps en la 6a posició entre els TCR amb un total de 218 voltes al traçat belga, les mateixes que l’equip 4t classificat, l’equip danès Kawasaki Racing, i a tan sols 1 volta del podi final. Després de la densa jornada en un escenari mític del món del motor, Vinyes es mostrava molt satisfet de la seva primera participació en una prova d’aquestes característiques a Spa-Francorchamps i no va dubtar a afirmar que: Segur que tornarem.