• Circuits

Notícies de Circuits

Triomf de l’Equip Vinyes Dabad a les 4 hores de Lleida 2013.

09/12/2013

Joan Vinyes-Amàlia Vinyes-Marc Carol, pilotant un Peugeot 106 preparat pels tècnics de Baporo Motorsport, van aconseguir el triomf en la 14ª edició de les 4 hores de Lleida, prova de resistència sobre terra que de manera habitual tanca el calendari català de competició. L’equip andorrà va aconseguir el triomf després de completar 177 voltes al circuit de l’Escuderia Lleida. Cal destacar que, els guanyadors no van poder creuar la línia d’arribada sota la bandera quadriculada, un problema en la direcció del seu Peugeot va deixar a Amàlia parada a l’entrada de la recta d’arribada quan faltaven 5’ per finalitzar la prova. L’avantatge que en aquells moments portaven Vinyes-Vinyes-Carol respecte al segon classificat va ser suficient per conservar la primera plaça en la classificació final absoluta.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Amàlia i Joan Vinyes guanyen la D4 dels 500 km d’Alcanyís.

01/12/2013

Amàlia i Joan Vinyes, al volant del Seat León MKII preparat per Baporo Motorsport, van aconseguir el triomf entre els vehicles de la Divisió 4 (D4) en els 500 km d’Alcanyís, disputats a la pista de Motorland. Els germans Vinyes van completar un total de 110 voltes a l’esmentat circuit, dos més que els seus immediats seguidors, els seus companys en l’equip Baporo, Marc Carol (marit de Amàlia) i els pilots russos Bergardt i Zhuralev. El tercer calaix d’aquest podi va estar ocupat per l’equip italo-espanyol Dermarchi-Garcia-Salern. Els tres equips van competir amb Seat León MKII. Cal esmentar, que la prova organitzada per V-line Organització va tenir un total de 34 vehicles inscrits amb un centenar de pilots. Els participants es van repartir en 8 divisions diferents en funció de les prestacions del seu cotxe. Les classificacions i en conseqüència el lliurament de trofeus es van fer per divisions sense que hi hagués un podi absolut de la prova.

Amàlia Vinyes campiona de la Copa d’Espanya de Resitencia 2013.

03/11/2013

Amàlia Vinyes, compartint volant del seu Seat Leon preparat per Baporo Motorsport amb el seu germà Joan, es va proclamar campiona de la Copa d’Espanya de Resistència de la Classe 1 (Cl1) i de la Divisió 2 (D2), després de completar en la 3ª posició de la D2, les dues carreres de l’últim meeting de l’esmentat campionat disputat a les instal·lacions del circuit de Motorland a Alcanyís.