El CER 2018 es decidirà a Barcelona. Vinyes-Font amb opcions al títol

Joan Vinyes - Jaume Font, compartiran una vegada més el backet del Cupra León preparat per Baporo Motorsport, en la disputa de l’últim meeting del Campionat d’Espanya de Resistència de la present temporada.
El Circuit de Barcelona - Catalunya serà l’escenari en el qual Vinyes-Font defensaran fins a l’últim instant, les seves opcions de revalidar el títol aconseguit la passada temporada.

El programa horari del meeting de Montmeló, té previst, a partir de les 10,25 hores del diumenge vinent (dia 11), la disputa de les mànigues d’entrenaments oficials, 20’ per a cada pilot. A partir de les 13,15 hores es donarà la sortida a l’última carrera de la temporada, en aquesta ocasió programada a 2 hores + 1 volta non-stop.

Amb el mínim marge que hi ha en la provisional del CER 2018, el triomf és l’única classificació que permet als aspirants a deixar de costat les calculadores, així ho comentava el pilot andorrà: Estic convençut que no serà fàcil des de la disputa dels oficials, fins a travessar la línia d’arribada al final de la carrera. Crec que el millor serà seguir la nostra estratègia i a mesura que transcorri la prova, anar fent les correccions oportunes. En 2 hores de competició hi ha moltes variables (handicap, canvis de pilot, SC, fer gasolina, ...) que poden variar el desenvolupament de la prova, alguns es poden controlar a priori uns altres no. De tota manera, és cert que si aconseguim guanyar la prova, tornarem a ser campions. Veurem ...

Les hores prèvies a l’inici de la carrera que decidirà la classificació final del CER 2018 no seran tranquil·les per al tàndem de Baporo Motorsport: Per tercera vegada aquesta temporada, han coincidit dates del CER i del CERA. Així doncs, tal com vam fer en les dues ocasions anteriors, una vegada acabada la prova de l’espanyol de ral·lis, en aquest cas es disputa a La Nucia (Alacant), ens desplaçarem a Barcelona.
Jaume (Font) se situarà al volant en les mànigues dels testos lliures del dissabte, mentre que el diumenge ja podrem seguir junts l’horari normal previst pels organitzadors.

És evident que, fins a les 15,20 hores del pròxim diumenge (dia 11), no es coneixeran els guanyadors de les diferents classes i categories, del Campionat d’Espanya de Resistència 2018.


Servei de Premsa.


Classificació provisional CER 2018 - Classe 1

1. Max Llobet-David Cebrian, 173 puntos, 2. Joan Vinyes-Jaume Font, 172 p., 3. Andoni Parron, 157,2 p., 4. Frédéric Billon - Thierry Malassagne, 152 p., 5. Gianluigi Vicinanza-Àlex Cosín, 149 p.


Més informació a: / Más Información en:


CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: