Joan Vinyes afrontarà una de les seves assignatures pendents a Spa-Francorchamps.

El pilot andorrà tindrà l’oportunitat de competir per primera vegada en el mític escenari belga, el primer cap de setmana de setembre (dies 5, 6 i 7), formant part de la graella de pilots de l’EUROCUP Seat León en el quart meeting de la temporada de l’esmentat certamen.

Joan afronta el repte molt motivat i amb ganes de completar una bona actuació malgrat que la seva presència en la competició europea de la Seat León quedarà limitada a la cita de Spa. Aquestes eren les seves sensacions una vegada confirmada la seva presència a l’esmentat meeting: Competir a Spa sempre ha estat un dels meus somnis. Fins a aquest moment sempre que hi ha hagut una petita possibilitat d’anar a la pista belga no ha fructificat. En aquesta ocasió, espero poder gaudir d’un traçat que sempre m’ha semblat un dels més atractius per disputar proves automobilístiques. No em va costar gens decidir-me quan es va plantejar la possibilitat de córrer la León a Spa!
Parlar d’objectius és una cosa que queda en segon pla, encara que: És cert que sobretot es tracta de gaudir del cap de setmana en un escenari que fins ara solament he vist per la tele. Però una vegada posats en matèria, no hi ha dubte que intentaré fer-ho tan bé com sigui possible i intentaré acabar les carreres entre els millors. Cal tenir en compte que no restaré punts als pilots habituals de l’EUROCUP i això t’allibera per lluitar entre els millors.

El circuit de Spa-Francorchamps té una longitud de 7,004 km i està situat 50 km al sud de Lieja (Bèlgica). Entre les seves característiques cal esmentar la rapidesa del seu traçat, els desnivells i, en un aspect més incontrolable, la climatologia. En estar situat enmig d’una zona molt boscosa, la pluja afecta alguna zona del circuit mentre que en d’altres l’asfalt es manté sec, cosa que complica de manera clara el treball dels equips al box i dels pilots a la pista.

El somni de Joan Vinyes començarà a fer-se realitat el divendres (dia 5 de setembre) a partir de les 12h00, moment en què es donarà inici a la primera sèrie de 30’ d’entrenaments lliures de la quarta cita de l’EUROCUP Seat León 2014, en el circuit de Spa-Francorchamps.  


Servicio de Prensa.


       Horaris EUROCUP Seat León - Circuit de Spa-Francorchamps (Bélgica).

 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: