En el Jarama, els títols del CER estaran en joc. Amàlia Vinyes entre els aspirants.

El circuit del Jarama serà l’escenari de l’últim meeting del Campionat d’Espanya de Resistència (CER), seran les dues últimes carreres de l’any en les quals es decidiran la majoria dels vencedors de les diferents Divisions.
Amàlia Vinyes, que a Madrid compartirà el volant del seu Seat León Racer amb el seu germà Joan, està entre els pilots que tenen opcions de guanyar la Divisió 2 (D2) i la Classe 1 (Cl1). En l’esmentada divisió Amàlia tindrà com a rivals directes als seus companys en l’equip Baporo Motorsport, Pol Rosell-Yuri Makushin. Mentre que en la lluita per la Cl1 cal afegir a la lluita pel títol, al pilot de la D3, Toni Castillo.

Els germans Vinyes no tenen opció a l’error en la pista madrilenya. L’abandó en una de les carreres del meeting de Jerez els va deixar sense el matalàs de punts que tenien d’avantatge, així comentava Amàlia la classificació actual: Hi ha una igualtat absoluta entre nosaltres i Rosell-Makushin en la D2 i a més de Toni Castillo per a la Cl1. El que guanyi a Madrid s’en portarà els títols. En aquesta última cita de la temporada tenim al nostre favor que estem molt descarregats de handicap i això ens donarà cert avantatge almenys en la primera carrera. De tota manera és important estar encertat en els entrenaments cronometrats per tenir una bona posició en les graelles de sortida. Joan coincideix amb el comentari de la seva germana però afegeix algun aspecte que pot resultar decisiu en una pista tan selectiva com la del Jarama: Crec que en el caldrà lluitar fins al final. Sigui quin sigui la situació, la sortida del cotxe de seguretat, per exemple, pot canviar el desenvolupament de la prova i és evident que això et pot afavorir o perjudicar. Intentarem seguir fidels a la nostra estratègia però si cal variar alguna cosa sobre la marxa també ho farem.
Podríem afegir que la climatologia també podria ser un d’aquests factors determinants. En principi les previsions són de temps sec però fresc, veurem si es compleix.

Durant la primera jornada (dissabte dia 8) del meeting, els equips se centraran en la diferents mànigues d’entrenaments, al matí les dos lliures, mentre que a partir de les 13h40 es jugaran les posicions de les dues graelles de sortida.
El diumenge (dia 9) serà la jornada decisiva en la qual un error pot comportar la pèrdua d’un títol. Les dues carreres programades de Classe 1 s’iniciaran a les 11h45 i 15h50 respectivament.
 

Servei de Premsa.Classificacions provisionals del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) 2014.

 

Horaris - Circuit del Jarama

 

Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: