Joan Vinyes-Jordi Mercader acomiaden la temporada en el Ral·li CAM - RACE

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) disputaran el V Ral·li Comunitat de Madrid - RACE, amb l’única pressió de lluitar per un bon resultat en aquesta prova que, tanca el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2014. Per a l’equip Suzuki Motorsport no és la millor manera d’afrontar una carrera. Aquesta es l’opinió de Vinyes: És una llàstima no tenir un títol l’abast, però aquesta temporada les coses han anat així i solament ens queda l’opció de sortir a donar-ho tot per tancar l’any amb bon sabor de boca. Això és el que intentarem fer en el Ral·li Madrid després de prendre la sortida en el podi del Jarama.

El circuit del Jarama i la Serra de Madrid seran, un any més, els escenaris on es disputaran les especials que configuren el Ral·li CAM - RACE. El traçat de la prova del RACE tindrà un total de 747,87 km, dels quals el 20% (150,35 km) seran de velocitat repartits en 13 especials cronometrades (5 de diferents).
El bucle inicial, format per la Cabrera (5,23 km) i el Port de Canencia Nord(13,20 km) es disputaran el divendres (dia 21), a destacar que entre les dues passades per aquest bucle es disputarà el primer pas pel Circuit del Jarama (14,67 km).
Durant la jornada següent (dissabte dia 22). les cronometrades a superar, en tres ocasions cadascuna, seran: Robledillo (17,41 km) i Madarquillos (5,75 km). Al final del segon i tercer pas per les especials esmentades, les seccions es completaran amb la disputa de la cronometrada del Jarama.

Per a l’equip Suzuki Motorsport l’escenari de l’última prova de la temporada no és que més afavoreix a les prestacions del Suzuki Swift S1600. Malgrat tot Vinyes sempre ha intentat jugar les seves cartes en aquest traçat desfavorable: Aquest any intentarem repetir. Algunes de les especials de la serra de Madrid tenen un asfalt en excel·lents condicions i a més amb carreteres amples i sempre en pujada. No hi ha dubte que en aquests casos poc podem fer, no podem lluitar contra la potència de les mecàniques superiors. A més aquest any hi ha una gran inscripció tant en quantitat com en qualitat dels equips presents. Un aspecte que sembla serà molt diferent al d’anteriors edicions serà la climatologia: Almenys les previsions anuncien temperatures altes en zones on en altres ocasions hem corregut amb la neu en les cunetes i temperatures sota zero. Fins i tot hi ha possibilitat de pluja per al dissabte. Si les coses es compliquen potser tindrem alguna opció d’estar entre els millors.

Una vegada més, els equips que acomiadaran a Madrid el Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt 2014 s’instal·laran en el paddock del Circuit del Jarama. Tant mateix, les instal·lacions administratives de l’esmentat circuit acolliran les reunions dels comissaris del ral·li així com la sala de premsa.
La sortida de la primera etapa està prevista a les 17h00 des del podi situat en referit paddock del traçat madrileny. Aquesta primera etapa acabarà a partir de les 22h49 del mateix divendres.
Entre les 8h00 i les 18h50 del dissabte (dia 22h00) es correrà la segona i definitiva etapa del V Ral·li Comunitat de Madrid - RACE.


Servei de Premsa.Classificacions - Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2014.

 

Més informació a: / Más Información en:

PDF

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: