Amàlia i Joan Vinyes en la graella de sortida inicial del Campionat d’Espanya de Resistència

Després d’una temporada pràcticament en blanc, els germans Vinyes tornaran a competir al volant del Seat León, preparat per Baporo Motorsport, en la primera cita del Campionat d’Espanya de Resistència que es disputarà el cap de setmana vinent (dies 2 i 3) en el circuit de Barcelona - Catalunya.

Amàlia va tancar el 2015 guanyant els 500 km d’Alcanyís. La temporada va ser molt complicada a causa d’una lesió de canell que la va tenir apartada 5 mesos de la competició. Malgrat treballar dur en la recuperació, en aquests moments: Encara no estic al 100% físicament. Fa un parell de mesos que vaig passar per última vegada pel quiròfan, la mobilitat del canell esquerre no la tinc recuperada del tot com vaig poder comprovar en l’últim test que vaig fer a Montmeló.
Malgrat tot, la pilot andorrana es mostra amb la confiança necessària per iniciar la temporada i veure fins a on pot arribar competint: La primera cita del CER és l’inici de la temporada de resistència i allà estarem. La meva prioritat segueix sent la Seat León Eurocup, treballaré per trobar l’ajuda necessària per disputar les 7 proves del calendari. L’altra opció seria disputar de manera parcial el campionat.
Caldrà veure com em trobo físicament i com va evolucionant la temporada en l’àmbit competitiu.

Per la seva banda Joan, després de 14 mesos a l’atur obligat, està desitjant provar com serà la seva tornada a la competició: Ara mateix, sóc conscient que encara estic lluny de la meva millor forma física. A pesar de tot, les sensacions que vaig tenir la setmana passada, al volant del León, van ser molt bones. El meu únic desig és fer quilòmetres sense atabalar-me pensant en el crono i la classificació. Estic convençut que a força de rodar, recuperaré la confiança i a poc a poc els temps tornaran a ser els d’abans.
És sens dubte un primer pas necessari per afrontar objectius més exigents: És evident que no m’oblido dels ral·lis i de tornar a competir amb els colors de l’equip Suzuki Motorsport. Superar aquest primer pas és el futur imminent, això em permetrà recuperar ritme de competició i la confiança necessària per afrontar, en un termini per determinar, les competicions de ral·lis que requereixen un estat físic al màxim nivell.
Seguiré treballant per recuperar aquest nivell, el que tenia abans de la lesió. Per a mi serà la millor manera de correspondre als dirigents de Suzuki, en aquest cas, la confiança que han dipositat en la meva  persona durant tot aquest temps.

No hi ha dubte que els pilots de l’Equip Vinyes Dabad resoldran molts dubtes el cap de setmana vinent en el qual, per fer-ho més emocionant, disputaran la prova de 2 hores senar-stop del traçat de Barcelona-Catalunya.

Servei de premsa.

 

Horaris CER / Circuit Barcelona - Catalunya.

 


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: