Vinyes-Mercader tornaran a vestir de groc en el Ral·li de Llanes 2016

Joan Vinyes-Jordi Mercader pilotaran un Suzuki Swift de la copa en el 40 Ral·li villa de Llanes després d’acordar-ho amb els responsables de Suzuki Motorsport. Així doncs després d’un any i mig d’inactivitat el pilot andorrà torna al món dels ral·lis sense un objectiu concret; vull córrer i gaudir.

El primer contacte per a la tornada de Vinyes al món dels ral·lis es va fer el passat mes de juny, en concret en el Ral·li d’Orense, amb motiu de la presentació del Swift R+. Així ho va comentar Vinyes: Vaig parlar amb Juan López Frade i Manel Castrillón, els vaig comentar que estava preparat per començar de nou i em van proposar la idea de sortir en el Ral·li Princesa d’Astúries. El cas és que les dates coincidien amb la pujada Ordino – Arcalís, en la qual s’homenatjava al meu pare, i per tant per a mi era una cita ineludible. Així que vam decidir retardar-ho fins a Llanes; ral·li que, d’altra banda, m’agrada molt.

Com queda dit, Vinyes es planteja la seva tornada als ral·lis sense objectius concrets: Córrer, recuperar sensacions i gaudir amb la meva altra família, l’equip Suzuki. M’han fet costat i han estat al meu costat durant tot aquest temps, s’han portat de meravella amb mi i els dec molt. Per això vaig tenir clar des d’un principi que el dia que pogués tornar als ral·lis seria amb un Suzuki sí o sí. De cara al futur no m’agrada posar terminis i menys en aquesta situació. Solament vull córrer, començar a gaudir i quan acabi aquesta prova ja es veurà.

Encara que Joan va recuperant la normalitat en la seva trajectòria esportiva, segueix molt pendent de la seva recuperació. Queda bastant encara, ara toca recuperar més mobilitat i força a la mà, però es veuen progressos en el dia a dia i això és el que importa. És alguna cosa que costa però cal mirar cap a davant. De moment, amb la volta als ral·lis estic molt més animat. He provat de disputar un parell de carreres en circuits i ara vull seguir.

És evident que Joan està il·lusionat i amb ganes de començar a reconèixer unes especials en les quals ha protagonitzat actuacions espectaculars. El copi, les notes, les assistències ... Te’n recordaràs? Estic convençut que sí, Això és com anar en bici; una vegada que ho aprens ja no s’oblida.

Està clar doncs que els afeccionats asturians que estiguin per Llanes i vegin passar a Vinyes amb un Suzuki i dorsal de reconeixement no estan somiant. Joan Vinyes - Jordi Mercader i Suzuki Motorsport estaran en el podi de sortida del 40 Ral·li vila de Llanes el pròxim dia 24 de setembre a partir de les 9.00 hores.


Servei de Premsa.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: