Joan Vinyes: Competir en el circuit del Jarama sempre és un plaer

Joan Vinyes tornarà a asseure’s al volant d’un Seat León Racer preparat per Baporo Motorsport per competir en un meeting, aquesta vegada l’últim de la temporada 2016, del Campionat d’Espanya de Resistència. L’escenari d’aquesta cita serà el sempre complicat circuit del Jarama que, malgrat les dificultats que amaga el veterà traçat madrileny, és un dels preferits del pilot andorrà.

Per a Joan tornar a la pista propera a Madrid té un plus de motivació: He disputat moltes carreres en el Jarama i crec que el conec bé, malgrat tot sempre hi ha situacions que et sorprenen i que t’obliguen a improvisar. L’excés de confiança et pot deixar fora de competició, cal tenir en compte que té les mancances d’un escenari que fa molts anys que està en funcionament i això quan estàs en carrera es nota molt.

Per a Joan la cita de CER serà un pas més cap a la recuperació definitiva: L’objectiu és aquest. Després de superar de manera molt positiva el ral·li de Llanes tornem als circuits a fer tot el possible per continuar en la línia ascendent que portem en aquesta segona part de la temporada. De moment estic molt satisfet de com està sortint tot i espero estar molt aviat al 100%.

L’últim meeting del CER 2016 es disputarà els pròxims divendres i dissabte (dies 14 i 15).
Durant la primera jornada es correran les dues mànigues (50’ cadascuna) d’entrenaments lliures, en concret a partir de les 12.00 i 16.40 hores respectivament.
El dissabte arribaran els moments decisius amb la disputa, a partir de les 11.05 hores, dels entrenaments oficials.
A les 17.00 hores del mateix dissabte, s’iniciarà l’última carrera del CER 2016, aquesta vegada programada a 2 hores i 1 volta.
Així doncs, a les 19.15 hores se sabran els campions d’Espanya de resistència de la present temporada, és evident que, aquest any, Joan no ocuparà llocs d’honor en aquesta classificació.

 

Servei de premsa.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: