A La Nucia, Joan Vinyes fa un pas més cap a la normalitat

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift) van aconseguir finalitzar amb excel·lents sensacions el 22 Ral·li Mediterrani - La Nucia, penúltima prova del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) 2016.
El tàndem de l’equip Suzuki Motor Sport complia la seva segona participació en el CERA després del seu retorn a la competició fa unes setmanes a Astúries. En aquesta ocasió no s’han limitat a acabar el ral·li, han començat a mirar les classificacions i al final han pogut comprovar que van completar la prova en una meritòria 13a posició de la classificació absoluta amb l’afegit que van dominar amb claredat la seva categoria (N3).

Les previsions de pluja es van complir en part a la zona sud de la Comunitat Valenciana. Moments abans de la sortida, va començar a ploure tímidament i el cel tenia una aparença amenaçadora quant a l’arribada del líquid element, en aquesta ocasió va ser solament una falsa alarma.
Amb posterioritat va sortir el sol i la xafogor es va fer, en alguns moments complicats de suportar tant per als participants com per als assistents que van seguir en directe les evolucions dels equips.
A la recta final de la prova, última secció, va arribar la pluja en aquesta ocasió forts ruixats molt forts que van deixar l’asfalt completament mullat.

Després de completades les seccions inicials, Vinyes es mostrava molt optimista amb els registres marcats en les especials. D’aquesta manera comentava el pilot andorrà la fase inicial del ral·li: Com a Llanes, sortim sense un objectiu concret. Fer quilòmetres per comprovar com evoluciona la meva lesió i anar agafant el millor ritme de competició. Les sensacions en aquest inici van ser molt bones, vam poder comprovar que estàvem per davant dels líders habituals de la Copa i això ens va motivar encara més a seguir millorant.

En la continuació, amb canvi d’especials i l’arribada de la nit i la pluja, el guió es va mantenir. Vinyes va seguir imprimint un ritme molt competitiu amb el que, l’avantatge respecte als seus rivals va seguir augmentant. La satisfacció estava dibuixada en el rostre del pilot, sens dubte era el fidel reflex del seu estat d’ànim: Estic molt content de com s’ha desenvolupat la prova de La Nucia. M’he trobat molt bé durant tota la jornada, hem evitat riscos però crec que els cronos marcats demostren que el ritme ha estat molt competitiu. Malgrat tot, per a mi el més important és que seguim millorant i estem cada vegada més prop de la millor forma.

La pregunta segueix sent la mateixa A partir d’ara que?, Vinyes segueix treballant per arribar al 100% del seu estat físic que, ara mateix, és l’única cosa que el preocupa.

Servei de Premsa.

 

Classificacions del 22o Rally Mediterráneo - La Nucia


Absoluta.
1.-Alberto Monarri-Rodrigo San Juan (Mitsubishi Lancer Evo X) a 1h52’34”800, 2.-Sergio Vallejo-Diego Vallejo (Citroën DS3 R5) a 1’51”900, 3.-Pedro Burgo-Marcos Burgo (Porsche 997 GT3 Cup) a 3’42”600, 4.-Daniel Marban-Victor Ferrero (Lotus Exige Cup 260) a 4’09”300, 5.-Santiago Carnicer-Rodolfo del Barrio (Ford Fiesta R5) a 6’42”500 ...
13.-Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift) a 14’15”500

Suzuki Swift Sport N3.
1.-Joan Vinyes-Jordi Mercader, 2h06’50”500, 2.-Efren Llarena-Sara Fernandez a 1’21”700,  3.-Alfredo Tames-Ramón Suarez a 1’31”200, 4.-Fernando Rico-José Murado a 1’46”200, 5.-Juan M. Mañá-Enric Rosell a 2’14”200


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: