Joan Vinyes al volant d’un S1600 de Suzuki Motor Sport a Madrid

En el VII Ral·li Comunitat de Madrid, última cita del CERA 2016, Joan Vinyes - Jordi Mercader canviessin el Swift de la Copa per un S1600 de l’equip Suzuki Motor Sport. D’aquesta manera el pilot andorrà segueix progressant en la cerca de la seva millor condició física.
L’objectiu en aquest final del Campionat i Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) no serà un altre que provar-se al volant del qual era el seu vehicle habitual, una vegada completades amb excel·lents sensacions les proves disputades pilotant el Suzuki Swift de la Copa.

El ral·li, organitzat pel RACE, consta de dues etapes ben diferenciades. En la primera (divendres dia 18) seran les especials de la serra madrilenya les que centrin l’atenció de participants i aficionats. La Pobla (15,48 km) i Canencia Nord (13,20 km), dues vegades cadascuna, i una passada intermèdia pel Jarama (14,67 km), seran els obstacles a superar.
A partir de les 7.00 hores de la jornada següent (dia 19), els participants es dirigiran cap a Avila para fer dos passades per un bucle de tres especials (La Llanxa, 10,71), Arrebatacapas (15,60 km) i El Herradón (15,20 km) . Un últim pas per  La Llanxa, de retorn al Jarama, i pel Circuit podran el punt final a una prova que té en total 806,20 km, dels quals 180,43 seran de velocitat.

Per Vinyes, estar en la prova de la Comunitat de Madrid al volant del S1600 suposa una motivació extra en la seva recuperació, est era el seu comentari: He repetit en diverses ocasions aquests dies que, queda molt treball per fer però també és cert que estic molt satisfet de com està evolucionant la meva volta a la competició. Tenir l’ocasió de tornar a pilotar el S1600 és una gran notícia, no sé com sortirà el ral·li però almenys podré provar-ho i resoldre algun dubte que encara tinc.

La prova que tanca el calendari del CERA no és precisament de les senzilles per fer proves d’aquest tipus, així ho veu el pilot de Suzuki: No hi ha dubte que és un ral·li molt exigent, amb 6 especials, la meitat en Avila en les quals no he competit. Especials nocturnes en la serra de Madrid i molts quilòmetres d’enllaç. Sens dubte un repte important en el qual l’únic avantatge que tinc és que no hauré de forçar per aconseguir un bon resultat. De tota manera una vegada ficat en matèria intentaré ser competitiu i, sobretot, arribar al parc tancat del Jarama.

A causa de la distància que hi ha entre les especials de les dues etapes, els organitzadors han previst dos parcs d’assistència. Les instal·lacions del Circuit del Jarama donaran cabuda a la logística dels equips a partir del dijous (dia 17) a les 15.30 hores fins que finalitzi el ral·li. Durant la segona etapa, els pilots hauran d’acudir al Pàrquing del Recinte Firal de Avila per realitzar l’assistència dels seus vehicles.

La cerimònia de sortida també es farà en el Circuit del Jarama el divendres (dia 18) a les 16.00 hores, els participants una vegada hagin passat pel podi es dirigiran feia el Port de la Pobla per disputar la primera especial.

El final del VII CAM-RACE està previst a partir de les 16.34 hores del dissabte (dia 19).

 

Servei de Premsa.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: