El XXIII Rali do Cocido primer repte 2017 per Vinyes-Mercader i Suzuki

Una de les proves més carismàtiques del campionat autonòmic de Galícia, el Rali do Cocido, ha estat el triat per Suzuki Motorsport i Joan Vinyes per iniciar la temporada del retorn de la dupla Vinyes-Mercader, en aquesta ocasió al volant d’un Suzuki Swift R+, al Campionat d’Espanya de l’especialitat.

Suzuki Motorsport, va fer la presentació dels seus plans esportius per a la present temporada, una temporada en la qual es marquen com a objectiu reeditar el títol de marques. Les paraules de Juan López Frade van ser: 2017 serà un any intens per a nosaltres per diversos motius, el primer d’ells perquè suposa el retorn de Joan a l’equip al volant del nou R+ i el segon perquè sabem que serà difícil aconseguir l’objectiu que ens hem marcat amb tants inscrits en la categoria R5, però donarem el millor de nosaltres mateixos per aconseguir-ho.

Per Vinyes, la confirmació definitiva que disposarà en el seu retorn d’un R+ de la marca, suposa un plus de motivació molt gran a més d’una gran responsabilitat, aquestes eren les seves paraules: Faré tot el que estigui al meu abast per estar a l’altura de les circumstàncies i correspondre a Suzuki la confiança que ha dipositat en mi. Després del test que vaig tenir ocasió de fer, fa unes setmanes al volant del R+, estic molt motivat i convençut que les prestacions d’aquest nou Suzuki ens donarà moltes alegries.
Tinc ganes de començar!

Vinyes, que tindrà al seu costat una temporada més a Jordi Mercader, no haurà d’esperar molts dies per començar a treure les primeres conclusions en carrera, sobre el seu estat físic i de la seva adaptació al nou Suzuki: Cert i a més en un escenari nou per a mi. El Rali do Cocido és una prova de molt renom per als afeccionats que, gaire-bé segur, l’any que ve estarà al calendari del Campionat d’Espanya. Serà un excel·lent punt de partida, a part de la classificació, per veure com em trobo i poder iniciar el treball amb el R+ per buscar les prestacions que millor s’adaptin al nostre pilotatge.

Com bé comenta Joan, la prova organitzada per l’Escuderia Lalín-Deza és, sobre el paper, d’una gran exigència física. El recorregut total supera els 500 km, dels quals 172 km són de velocitat, repartits entre 12 especials (6 de diferents).
La cronometrada Rodeiro-Rozon, amb els seus 22,800 km, és la més llarga i a més es disputarà a la recta final de la competició.
El parc d’assistència estarà situat en el Campo Feira de Lalín.

El XXIII Rali do Cocido s’iniciarà el divendres, dia 3 de Març a les 19.30 hores, amb la disputa d’un especial espectacle de gairebé 2 km pels carrers de Laliín. El dissabte entre les 7.30 i les 23.00 hores es disputarà una prova que, com de costum, serà molt dura i competida.


Servei de Premsa.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: