El Sierra Morena, punt de partida per Vinyes-Mercader en el CERA 17

El 35 Ral·li Sierra Morena serà la prova que donarà, en aquest 2017, el tret de sortida del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt. Joan Vinyes-Jordi Mercader, al volant del Suzuki Swift R+ de l’equip Suzuki Motor Ibèrica, no faltaran a la cita amb l’objectiu d’iniciar amb les millors sensacions, la temporada de la seva tornada al CERA.

L’escenari preparat pels organitzadors de l’esdeveniment, Automòbil Club de Còrdova, serà una vegada més exigent, amb especials que posaran a prova la posada a punt, tant dels pilots com de les seves mecàniques, en aquest inici de temporada.
El ral·li tindrà un total de 605,78 km, dels quals gairebé 200 km (196,88 km) seran de velocitat, El recorregut estarà dividit en dos bucles; l’inicial, Cerrotrigo (24,52 km) i Villaviciosa (22,96 km) que es correrà en dues ocasions durant la jornada del divendres, mentre que les especials que es disputaran, també dues vegades cadascuna, en la segona etapa seran: Còrdova (11,39 km), Cerrobejuelas (24,66 km) i Villanueva-Adamuz (14,91 km).

Per Vinyes, el retorn a Còrdova és tot un repte en el seu afany de recuperar les millors sensacions en les proves de l’espanyol de ral·lis: Després de la disputa de la prova de Lalín sóc optimista. Físicament em trobo recuperat i amb moltes ganes de tornar a competir en proves tan emblemàtiques com el Sierra Morena.

Per al pilot de Suzuki la cita andalusa té característiques molt particulars respecte a altres proves del calendari del CERA, la climatologia pot ser una d’elles: Les previsions anuncien pluges durant aquesta setmana per a la zona del ral·li, veurem si es compleixen o no. Quant a les especials, crec que hem corregut en la majoria. Malgrat tot, amb sol dues passades de reconeixement per especial la jornada del dijous serà molt densa.

El parc d’assistència, situat en la perifèria de la capital cordovesa, s’obrirà als equips a partir de la 9.00 del dijous vinent (dia 16)-.

Els pilots iniciaran la seva activitat a Còrdova amb la jornada de reconeixements (dijous dia 16), en aquesta ocasió en ser una prova vàlida per a l’europeu de l’especialitat, solament es podran fer dues passades per especial entre les 9.00 i les 22.00 hores de l’esmentat dijous.
A partir del divendres (dia 17), es podran situar al volant del cotxe de competició per disputar el shakedown (entre les 10.00 i les 12.00 hores).

L’hora de la veritat arribarà a les 17.00 hores del mateix divendres, moment en què es donarà la sortida al primer vehicle de la prova des del podi del Passeig de Còrdova. La competició, dividida en dues etapes, acabarà el dissabte (dia 18) a partir de les 20.00 hores en el mateix podi.


Servei de Premsa.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: