El Campionat d’Espanya de Resistència, objectiu de Joan Vinyes en els circuits

El Circuit Ricardo Tormo - Comunitat Valenciana serà l’escenari en el qual Joan Vinyes es retrobarà amb un certamen en el qual, fins a aquesta temporada, ha estat protagonista en diverses ocasions de manera puntual, ens referim al Campionat d’Espanya de Resistència (CER).
El pilot andorrà, al costat de Jaime Font (campió del CER 2016), compartiran el volant d’un Seat León Cup Racer, preparat per Baporo Motorsport, en les proves que configuren el calendari del CER 2017.

Els organitzadors de l’esmentat campionat, V-Line, han previst cinc meeting en circuits de reconegut nivell de la geografia espanyola. En concret: València (8-9 d’abril), Motorland - Alcanyís (20-21 de maig), Jarama (24-25 de juny), Barcelona - Catalunya (17 de setembre), Navarra (14-15 d’octubre).

Així doncs, per iniciar la seva trajectòria en comú Vinyes-Font competiran en la pista valenciana, un escenari que coneixen bé i en el qual esperen sumar els primers punts en la Divisió 1 (D1), categoria en la qual centraran els seus esforços durant tota la temporada.

Per Vinyes, tornar als circuits sempre és un plaer. En el CER 2017 la motivació serà encara major pels motius que ens exposa d’aquesta manera: És evident que la meva prioritat segueix sent l’espanyol de ral·lis d’asfalt amb l’equip Suzuki Motor Ibèrica però, aquesta temporada els calendaris dels ral·lis i del CER són 100%, compatibles i això em permetrà lluitar pel triomf en la D1 d’aquest campionat al costat del meu company Jaume Font.

Quant a l’escenari, mecànica i l’assistència en el box, poques variacions a esmentar: Les sensacions van ser molt bones en el test que vam fer fa unes setmanes a València. El nou Seat León es va comportar sense problemes i tenir en el box als tècnics de Baporo Motorsport sempre és una garantia de tranquil·litat. O sigui, que tot en ordre per començar la temporada de circuits.

Abans d’iniciar la lluita contra el crono, Vinyes encara tindrà l’oportunitat de fer algunes proves en la seva mecànica en les sèries lliures programades per dissabte que ve (dia 8) a partir de les 9.00 h i 14.20 h. respectivament.
La lluita contra el crono s’iniciarà el diumenge (dia 9) a partir de les 10.50 h, amb la disputa dels entrenaments cronometrats mentre que per tancar el cap de setmana, entre les 15.00 i les 17.05 h, es disputarà la primera carrera de l’any programada a 2 hores i 1 volta..

 

Servei de Premsa.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: