A Motorland, Joan Vinyes - Jaime Font buscaran el seu primer triomf en el CER 2017

Joan Vinyes - Jaime Font (Seat León - Baporo Motorsport) disputaran el cap de setmana vinent (dies 20 i 21) el segon meeting del Campionat d’Espanya de Resistència. L’objectiu serà acabar en el podi i començar a recuperar posicions en la classificació provisional, respecte als rivals que els van superar en el final desafortunat de València.

Vinyes, que ja sap el que és vèncer en el traçat aragonès, afronta la prova conscient de la seva dificultat i valorant en la seva justa mesura els problemes que es poden plantejar: A Alcanyís, un factor a tenir en compte és la temperatura. Acostuma a fer molta calor, en aquests dies previs a la competició, s’ha superat els 30°. Les previsions diuen que a partir del divendres baixaran, la veritat, és que no m’importaria.

En l’aspecte esportiu, el pilot andorrà és optimista encara que: Les carreres cal disputar-les i de vegades es produeixen situacions atípiques que t’allunyen de les posicions davanteres.
En l’inici del CER (València) va quedar clar que som competitius i podem lluitar pel triomf. A veure com es desenvolupa aquest segon repte de la temporada, aconseguir el nostre primer podi formant tàndem seria un bon resultat.

La densa jornada del dissabte (dia 20) en la pista Motorland, s’iniciarà amb la disputa dels entrenaments lliures. Es disputaran dues sèries de 50’, a partir de les 9.00 hores i 14.00 hores respectivament.
El crono començarà a funcionar entre la 16.35 h i les 17.50 hores, en la disputa dels entrenaments oficials.
L’activitat d’aquesta primera jornada de competició es tancarà amb la disputa de la carrera nocturna programada a 48’ + 1 volta.

El diumenge (dia 21) a partir de les 10.50 hores es donarà la sortida a la carrera que tancarà el cap de setmana a Alcanyís. En aquesta segona prova les estratègies hauran de canviar, ja que estarà programada a 2 hores + 1 volta..

Servei de Premsa.


Classificació provisional CER 2017

1.-Cosin - Vicenza, 52 puntos, 2.-Pareras-Castillo, 48 p., 3.-Carbó-De los Milagros, 44 p., 4.-Belloc-Belloc, 36,4 p., 5.-H.Arruabarrena-Aristi-Masdeu, 36 p., ... 11.-Joan Vinyes-Font, 16 p.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: