Joan Vinyes - Jaume Font afronten la cita del Jarama com a líders del CER 2017

El Campionat d’Espanya de Resistència (CER) rendirà, els pròxims dies 23 i 24 del present mes de juny, el seu tradicional pas pel circuit de Jarama, un dels escenaris emblemàtics del calendari de la resistència espanyola. Després del doble triomf aconseguit en Motorland (Alcanyís), Joan Vinyes - Jaume Font (Seat León - Baporo Motorsport) iniciaran el tercer meeting de l’esmentat campionat, com a líders en la classificació provisional.

A Madrid, la dupla Vinyes Font també hauran de superar les conseqüències menys positives dels triomfs assolits en terres aragoneses. Amb aquestes paraules ens ho explicava Joan: El handicap, molt superior al dels nostres adversaris pot ser un fet que marqui el resultat de la nostra participació a Madrid. És cert que en carreres de 2 hores hi ha situacions inesperades que et poden afavorir. Veurem que tal es planteja la prova i sobre la marxa caldrà anar prenent decisions.

Precisament sobre l’estratègia a seguir, el pilot andorrà ens comentava: Penso que totes les carreres es té que sortir a guanyar, i aquesta no serà una excepció. En cas que això no fos possible, llavors caldrà pensar a descarregar handicap pensant en la següent carrera encara que sempre intentant seguir sumant punts en la provisional del campionat.
Amb tot, la primera preocupació serà deixar el Leon en les millors condicions en els entrenaments lliures per afrontar amb garanties d’èxit els cronometrats i aconseguir una bona posició en la graella de sortida.

L’activitat en el circuit del Jarama tindrà horaris poc habituals en el CER. Així, el divendres (dia 23) a partir de les 17.00 hores s’iniciaran les 3 hores d’entrenaments lliures.

Durant la jornada següent (dissabte dia 24), entre les 9.00 i 10.35 hores, es disputaran els entrenaments oficials mentre que a les16.30 hores començarà la carrera, programada a 2 hores més 1 volta.


Servei de Premsa.Classificació provisional CER 2017

1.-Joan Vinyes-Font, 110 puntos, 2.-J.M. de los Milagros, 104 p., 3.-Pareras-Castillo, 96 p., 4.-Cosin-Vicinanza, 94 p,, 5.-Arruabarrena-Fernández y Guillermo Aso, 84 p.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: