Joan Vinyes disputarà les 24 h de Barcelona d’Automobilisme 2017

Després de quatre anys d’absència, en concret des del 2012, en la mítica cita del Circuit de Barcelona Catalunya, Joan Vinyes va prendre la decisió de tornar a competir en una prova en la qual, en la seva última participació, va aconseguir una plaça en el top10 absolut (6a posició) a més de guanyar la categoria (A3T).
En l’edició 2017 de les 24 h, Vinyes compartirà volant amb el seu company habitual en el Campionat d’Espanya de Resistència (CER), Jaume Font, a més de Francesc Gutierrez i Laia Sanz.
L’equip de tècnics de Baporo Motorsport seran els responsables de la preparació i manteniment durant la carrera, de la mecànica, un Seat LCR TCR, amb el qual els quatre pilots esmentats lluitaran pel triomf.

La present edició de les 24 hores de Barcelona, organitzades per l’entitat holandesa Creventic, serà vàlida per al campionat internacional de resistència reservat als turismes (24h TCE Sèries). Serà la quarta cita d’un calendari que ja ha visitat escenaris de tant renom com Silverstone (GB), Magny-Cours (FR) i Misano (ITA). L’última cita la tenen prevista a Spa-Francorchamps (BEL) el primer cap de setmana del pròxim mes d’Octubre.

Vinyes i el seu equip aprofitaran la proximitat i el bon coneixement de l’escenari per competir, de manera ocasional, en aquest prestigiós campionat internacional. Aquest era el seu comentari sobre aquest tema: Tornar a les 24 hores sempre és un fet que motiva, és una carrera dura però en la qual m’agrada molt competir. No es tracta solament d’anar de pressa, les estratègies a seguir de vegades resulten determinants en la classificació final. Diuen que les proves de resistència no les guanyen els que més corren sinó els que menys paren en el box.
A més en aquesta ocasió, hi ha el plus que serà una prova reservada als turismes, per tant hi haurà la possibilitat de lluitar pel triomf absolut en la prova.
El pilot andorrà és conscient que el repte no serà fàcil, la inscripció és nombrosa: A més, la majoria són equips estrangers dels quals no tenim referències. Malgrat tot, estic convençut que tenim les nostres opcions, tenim experiència en la prova coneixem bé el circuit. Cert que en una carrera d’aquestes característiques poden passar moltes coses però l’afrontem amb excel·lents sensacions.

No hi ha dubte, que l’activitat serà frenètica durant el primer cap de setmana de setembre (dies 1, 2 i 3), en les instal·lacions del Circuit Barcelona - Catalunya.
En el decurs del divendres (dia 1), se celebraran les diferents mànigues d’entrenaments, privats, lliures, oficials i nocturns. La graella de sortida es confeccionarà segons els cronos dels oficials.

El dissabte (dia 2) al migdia es llançarà la carrera que, com no pot ser d’una altra forma a l’ésser de 24 hores non-stop, finalitzarà a les 12 hores del diumenge (dia 3).

Servei de Premsa.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: