Vinyes-Font es jugaran el títol del CER 2017, en el Circuit de Navarra

Després de quatre mítings molt competits, el Campionat d’Espanya de Resistència (CER) 2017 arriba a l’escenari final (Circuit de Navarra) amb tot per decidir. Joan Vinyes-Jaume Font (Seat León Racer Cup - Baporo Motrosport) arriben a la cita de Los Arcos com a líders provisionals de la Classe 1 (C1) del certamen, encara que amb mínimes diferències respecte als seus rivals directes.

Els participants en l’últim parcial de la temporada tindran una doble oportunitat per ampliar la seva puntuació en les diferents classificacions.
El dissabte (dia 14), serà una jornada molt densa. Després de celebrar els entrenaments privats durant el matí, a partir de les 14.00 hores arribarà el moment d’engegar els cronòmetres de manera oficial.
Sense massa temps per recuperar-se, a les 16.50 hores, s’iniciarà la primera carrera programada a 48’ + 1 volta.
Per al diumenge (dia 15), a partir de les 10.20 hores, començarà la que serà l’última carrera del CER 17. La segona carrera a disputar en el traçat navarrès es disputarà a 2 hores + 1 volta.

Joan Vinyes, i el seu equip, han preparat amb cura l’assalt al títol del CER 17, segons Joan: Aquesta vegada no hi ha una segona oportunitat, no podem fallar. L’objectiu no pot ser un altre que superar als nostres rivals, les diferències són tan ajustades que caldrà prendre la iniciativa des de l’inici.

L’últim test celebrat en el traçat de Los Arcos es va saldar de manera molt positiva, per al pilot de Baporo Motorsport: Tot sembla preparat per defensar les nostres opcions al títol, en aquesta última cita de l’any. D’inici sortirem amb un handicap favorable en la primera carrera, segons com s’hagi desenvolupat aquesta prova inicial, veurem quina estratègia escollim per a la carrera llarga. Serà un cap de setmana molt llarg i intens.

Joan Vinyes-Jaume Font lluitaran per deixar el Circuit de Navarra com a campions del Campionat d’Espanya de Resistència 2017, a priori les sensacions són excel·lents.

Servei de Premsa.

Classificació provisional CER 2017

1.-J. Vinyes-J. Font, 182 puntos, 2.-J.M. de los Milagros, 180 p., 3.-I. Pareras-A. Castillo, 168 p., 4.-G. Aso, 160 p., 5.-E. Makushin-Z. Makushin, 146 p.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: