Seguir entre els millors, l’objectiu de Joan Vinyes-Jordi Mercader a Madrid

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift R+ N5), posaran el punt final a la temporada 2017 disputant el VIII Rally Comunitat de Madrid (CAM) - RACE, última prova del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA).
Els pilots de l’equip Suzuki Ibèrica arriben al final de la present edició del CERA amb l’objectiu de protagonitzar un bon ral·li, que els permeti millorar alguna posició en les classificacions en les quals encara mantenen opcions.

El recorregut del Ral·li CAM-RACE 2017, no presenta grans canvis. En el decurs de la primera etapa (dia 24) els participants visitaran la Serra de Madrid (Canencia Sud - 11,84 km, i El Berrueco - 10,56 km), en doble passada, completant a més el primer pas pel Circuit del Jarama, abans de visitar l’assistència per primera vegada.
La segona etapa serà idèntica a la de l’any passat amb: La Lancha (11,51 km) a superar en tres ocasions, mentre que Arrebatacapas (11,76 km) i El Herradón (12,95 km) solament en els dos primers bucles. El ral·li conclourà amb la disputa de l’especial del Circuit del Jarama.
Els equips que arribin al parc tancat final, hauran superat un total de 13 especials cronometrades (158,09 km). El recorregut total preparat pel RACE serà de 739,91 km.

Amb el final de temporada molt a prop, la cita de Madrid sempre té connotacions especials. Amb tot Vinyes sortirà a competir amb el mateix ímpetu de sempre, així ho comentava: Per a nosaltres és un ral·li més en el qual, l’objectiu serà protagonitzar una bona actuació i acabar el 2017 amb un bon sabor de boca. O sigui que sortirem motivats, com de costum, per estar en la millor posició possible en la classificació final. Després durant la competició veurem el que passa.
L’optimisme segueix sent una constant en el pilot de Suzuki Ibèrica, encara que és conscient que es poden presentar imprevists: És important iniciar el ral·li de la millor manera i això podem dir que ho tenim assegurat. Una vegada en carrera caldrà veure com se succeeixen els esdeveniments. Tenim total confiança en el Swift N5 i esperem estar en la línia positiva que hem seguit, en general, durant tot l’any.

En aquesta cita final del CERA, els organitzadors han previst dos parcs d’assistència, el principal estarà en el paddock del Circuit del Jarama que acollirà als equips participants a partir del proper dijous (dia 23), mentre que durant la segona etapa els pilots acudiran l Pàrquing del Recinte Firal d’Avila per revisar les seves mecàniques.

El VIII CAM - RACE s’iniciarà a les 12.30 hores del pròxim divendres (dia 24) en el podi situat en el Circuit del Jarama. El final de la primera etapa està prevista a partir de les 20.24 hores de la mateixa jornada.

La segona etapa es disputarà entre les 7.00 hores i les 16.35 del dissabte (dia 25). El VIII Ral·li CAM-RACE i la temporada espanyola de ral·lis de l’especialitat, acabarà en el podi del traçat madrileny on a partir de les 18.00 hores es farà el lliurament de trofeus d’aquesta prova final.

Servei de Premsa.
Classificacions provisionals del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2017

Pilots. 1.-Ivan Ares, 284,8 punts, 2.-Pedro Burgo, 215,4 p., 3.-Cristian García, 176,4 p., 4.-Surhayen Pernía, 161,4 p., 5.-Gorka Antxustegi, 129,4 p.,  6.-Joan Vinyes, 121,2 p.

Marques. 1.-Suzuki, 472,2 punts, 2.-Renault, 297,6 p., 3.-Seat, 105,2 p.

N5. 1.-Gorka Anxustegi, 263 punts, 2.-Joan Vinyes, 242 p., 3.-Miquel Fuster, 62 p., 4.-Diego Felix, 36 p., 5.-Iago Caamaño, 27 p.Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: