Guillamet-Caminal-Vinyes, repetiran a les 4 hores off-road de Lleida

Els pilots andorrans Joan Vinyes i Melcior Caminal compartiran el cap de setmana vinent (dies 2 i 3) amb el pilot català Quim Guillamet, al volant del VW Golf GTi 2.0 preparat per Baporo Motorsport, a les 24 hores off-road de Lleida 2017.
A pesar que els tres pilots esmentats han participat en diverses ocasions en la prova de l’Escuderia Lleida, serà la segona vegada consecutiva, que competiran formant equip en la pista.

La present edició de les 4 hores es disputarà a l’escenari habitual, el Circuit de Lleida, un traçat de 1245 metres als quals els equips participants estaran 4 hores donant voltes seguint diferents estratègies, per intentar sorprendre els rivals. Com de costum, la climatologia serà un factor decisiu per al desenvolupament de la competició.

La prova que ve disputant-se de manera ininterrompuda des de l’any 2000, ha vist en diverses ocasions als pilots andorrans que la disputaran aquest any en el esglaó més alt del podi. En concret Joan Vinyes l’ha vençut en tres ocasions (2006, 2009, 2013), mentre que Melcior Caminal ha estat dues vegades guanyador (2006 i 2009).

Per Vinyes la cita de Lleida és la manera de finalitzar la temporada d’una manera distesa i sense la pressió de pensar en els punts d’una classificació, així ho comentava: No hi ha dubte que sortim a competir i a guanyar, però si és cert que l’entorn de la prova és molt més relaxat i es tracta sobretot de passar-ho tan bé com sigui possible en l’última competició de la temporada. De tota manera, una vegada posats en matèria, hi ha una preparació de l’estratègia a seguir i en general, repeteixo, competir al millor nivell i, si és pot, estar entre els millors al final de les quatre hores.

La situació de Caminal és ben diferent, actualment és l’única carrera en la qual competeix durant la temporada i és tot un repte per a ell: Conec el circuit també el VW, és a dir que tinc clar el que em trobaré. El ritme dels meus companys és més ràpid que el meu, mantenir la posició cada vegada que surti a la pista serà el meu objectiu. Si cal atacar, ja ho faran ells.

Durant la jornada del dissabte (dia 2), es duran a terme tots els tràmits precompetició (verificacions, briefing,..) a més d’iniciar l’activitat en la pista, amb la disputa dels entrenaments lliures (14.45 - 15.30 hores) i cronometrats (15.45 - 16.30 hores).

El diumenge (dia 3) a les 10.00 hores, serà el moment en què el director de la prova donarà la sortida a la XVIII 4 hores off-road de Lleida.


 Servei de Premsa.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: