El Rally A Coruña test inicial per a Vinyes-Mercader i Suzuki Motor Ibèrica

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift R + N5), començaran la temporada 2018 a Galícia, concretament participant en el 22 Rally A Coruña, prova amb la qual s’inicia el calendari gallec de l’especialitat.
Per a l’equip Suzuki Motor Ibèrica la cita de A Coruña serà el punt de partida de la temporada, el principal objectiu serà treballar en la mecànica dels Swift R+ N5, de cara a un Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) que començara el pròxim mes de març.

El ral·li organitzat per l’Escuderia One Seven17, serà una excel·lent pedra de toc per valorar la situació actual de l’equip després de tres mesos sense competir.
El recorregut que proposa l’organitzador de l’esdeveniment té un total de 330,74 km, dels quals un 73% (76,720 km) es disputaran contra el cronometre.
Les especials que decidiran la cursa seran vuit (quatre de diferents). A les seccions inicials, Coirós-Aranga (8,64 km) i Aranga (11,64 km) seran les cronometrades a superar dues vegades cadascuna. A la segona part de la jornada els equips hauran de competir a: Arteixo-Laracha (9,47 km) i Cerceda (9,05 km). També hauran de completar dos passades per cadascuna.

Joan Vinyes, amb moltes ganes d’iniciar la competició, valora de manera molt positiva aquesta primera presa de contacte tant amb el Swift com amb l’equip, així ho comentava: A mitjans de Març, també a Galícia, s’inicia el CERA 2018 i hem d’estar preparats per encetar el campionat amb bones sensacions. És cert que no hi ha grans novetats, ni en l’equip ni en la mecànica, però sempre és positiu fer un test abans d’afrontar les proves en les quals cal sumar punts per començar amb bon peu a complir els objectius de la temporada.

Pel que fa a la prova escollida (Rally A Coruña) per fer el test, Joan pensa que és un encert: No coneixem les especials de la prova de la Corunya, però tenint en compte que el CERA s’inicia a Galícia, estic convençut que les especials que disputarem en aquest ral·li seran semblants a les del Rally Cocido. Els rivals?, En aquesta ocasió, crec que la classificació no serà el principal objectiu, hem de treballar per ser competitius al màxim en els moments decisius de la temporada.

El parc d’assistència estarà ubicat al Polígon o Vio, mentre que el parc tancat final, i les cerimònies de sortida i entrega de trofeus, es faran en ple centre de A Coruña, en concret en el marc incomparable de la Plaça Maria Pita.

La sortida del ral·li està prevista a partir de les 8.00 hores del pròxim dissabte (dia 24) des del parc d’assistència. Una vegada completat el recorregut, s’esperarà al primer participant en el control horari del parc tancat final a partir de les 21.00 hores del mateix dia.
Per cert, els participants sembla que evitaran la pluja el dia del ral·li. Les previsions meteorològiques anuncien fred hivernal però sense la habitual pluja d’aquell indret.

 

Servei de Premsa.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: