Vinyes-Font aniran a Alcanyís a lluitar pel liderat del CER 2018

El Campionat d’Espanya de Resistència (CER) viurà la segona cita de la temporada a les instal·lacions de Motorland (Alcanyís). Joan Vinyes - Jaume Font (Cupra León - Baporo Motorsport), estaran en la graella de sortida amb el mateix objectiu que l’any passat és a dir, iniciar el seu compte de triomfs de l’any en curs en un certamen en el qual són els vigents campions.

Sempre que es desplaça a Alcanyís, Vinyes té present les dures carreres que ha disputat en la pista aragonesa per culpa d’una climatologia molt exigent, tant per als pilots com per a les mecàniques, est pot ser diferent: Segons les previsions, sembla que les temperatures ens respectaran una mica. A més una altra particularitat d’aquest any, la tradicional carrera de 2 hores del diumenge serà solament d’1 hora. En principi l’esforç serà inferior encara que mai se sap, les carreres cal córrer-les i de vegades es compliquen al moment menys esperat.

Després de l’excel·lent inici de València, tot sembla en ordre per completar un bon meeting en l’aspecte esportiu: Esperem, almenys podrem disputar els entrenaments oficials de manera normal i a partir d’aquí ocupar la plaça que ens correspongui en les respectives graelles de sortida.
Quant a la preparació prèvia de la prova ha estat l’habitual. El Cupra arribarà a Alcanyís completament revisat i en les sèries lliures intentarem deixar-ho amb la millor posada a punt per estar entre els millors en un traçat que, tant Jaume com jo mateix, coneixem bé.

Com acostuma a ser habitual, la jornada del dissabte és la més intensa del cap de setmana per als equips del CER. En aquest cas el dissabte (dia 19) es portaran a la cap els entrenaments privats. Entre les 10,15 i 11,15 hores, la primera màniga i entre les 12,40 i 13,30 hores, la segona.
El mateix dia, a partir de les 14,40 hores es correran els entrenaments oficials mentre que a les 17,55 hores s’iniciarà la primera carrera, programada a 55’ més 1 volta.

La carrera que tancarà la participació dels equips del CER - Classe 1, s’iniciarà a les 11,00 hores del diumenge (dia 20), programada a la mateixa durada que la disputada durant la tarda de la jornada anterior.


Servei de Premsa.


Classificació Campionat d’Espanya de Resistència (CER) 2018

1. Max Llobet-David Cebrian, 55 puntos, 2. Álex Cosin-Gianluigi Vicinanza, 48 p., 3. Joan Vinyes-Jaume Font, 44 p, 4. Andoni Parron 36,4 p., 5. Guillermo Aso, 36 p.,  ...


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: