Vinyes-Font esperen repetir triomf en el Circuito de Navarra

Joan Vinyes - Jaume Font (Cupra León - Baporo Motorsport), disputaran in-extremis el cap de setmana vinent (dies 9 i 10), la tercera cita del calendari del Campionat d’Espanya de Resistència (CER). En aquesta ocasió, l’escenari serà la pista del Circuit de Navarra situat en la localitat navarresa de Los Arcos.
Vinyes-Font arriben a aquest tercer meeting com a líders provisionals del campionat i, està clar, l’objectiu serà seguir sumant punts per mantenir aquesta privilegiada posició.

És evident doncs, que Vinyes tornarà a repetir l’experiència de competir en dos escenaris (separats per 600 km) i amb dues mecàniques completament diferents durant el mateix cap de setmana. En aquesta ocasió els canvis als calendaris van provocar la coincidència, així ho explicava Joan: Cert, després de prendre la decisió de competir en el CERA i en el CER durant el 2018, el Ral·li Orense es va retardar una setmana i la cita de Navarra es va avançar el mateix període de temps per motius aliens als organitzadors. Vam valorar algunes possibilitats, al final ens vam decidir per competir a les dues cites encara que, en aquest cas, el marge per fer el desplaçament i poder descansar una mica és més ajustat. Ho intentarem, sortirà bé.

Quant a la jornada prèvia a les carreres, cal dir que serà semblada a l’experiència viscuda fa poc més d’un mes a València però amb alguna diferència digna d’esment: Jaume (Font) estarà en el circuit des del primer dia i estarà a les seves mans la posada a punt final, tant del Cupra com del material necessari per poder competir el diumenge. Disputarà la seva sèrie cronometrada pel que, en una de les carreres, ocuparem el lloc que ens correspongui en la graella de sortida, en l’altra carrera sortirem des de l’última posició de la graella.
En aquesta ocasió en lloc de disputar-se una carrera de 2 hores + 1 volta senar stop, es disputessin dues de, 55’ + 1 volta.

Així doncs, les 2 carreres es disputaran diumenge que ve (dia 10), la primera a partir de les 9,00 hores, mentre que les 12,45 hores, és la prevista per a l’inici de la segona.

Servei de Premsa.Classificació provisional CER 2018

1. Joan Vinyes-Jaume Font, 90 punts, 2. Frédéric Billon - Thierry Malassagne, 72,8 p., 3. Pierre Arraou, 70 p., 4. Max Llobet-David Cebrian, 63 p., 5. Eduardo Lázaro, 60,2


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: