A Navarra, l’esforç de Vinyes-Font no va tenir recompensa

Joan Vinyes i Jaime Font al volant del Cupra TCR DSG-Baporo Motorsport, van deixar el Circuit dels Arcs (Navarra) incrementant de manera mínima la seva puntuació en la classificació provisional del Campionat d’Espanya de Resistència (CER). En concret, la 7a posició en la primera carrera i l’abandó als 100 metres d’iniciada la segona, van anar els resultats amb els quals van concloure la seva participació en el tercer meeting de la temporada del CER.

Per Vinyes el resultat de la primera de les carreres era previsible: Sortíem des de l’última posició de la graella, perquè no vaig fer la tanda d’oficials, i a més estàvem penalitzats pel handicap del podi d’Alcanyís.
Aquesta primera cursa es desenvolupar amb bones sensacions. Des de la mateixa sortida vaig recuperar posicions, tenia un bon ritme i a més em trobava còmode. Jaume (Font) va seguir en la mateixa línia i al final vam aconseguir l’objectiu d’agafar algun punt i netejar el nostre handicap.
La 2a Carrera? Podríem dir que per a nosaltres no hi va haver segona carrera. Va sortir el Jaume i abans d’arribar al primer revolt del traçat, se’l van emportar per davant. El que es diu sempre en aquests casos, són coses de les carreres.

L’activitat del Campionat d’Espanya de Resistència queda parada fins al primer cap de setmana d’Octubre, en concret els dies 6 i 7, es disputarà el quart meeting en el Circuit del Jarama.


 

Servei de Premsa.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: