Joan Vinyes torna a la Muntanya ... De manera ocasional

Aprofitant que la VIII Pujada a Alp 2500 es disputava prop de casa i que, a més, els organitzadors, Escuderia Cerdanya Racing, van donar l’opció de completar el traçat al volant d’un Legend, Joan Vinyes no ho va pensar dues vegades i es va desplaçar a la localitat gironina amb el BMW 528, mecànica amb la qual el seu pare es va proclamar campió d’Espanya de l’especialitart a principis dels 80.

Aquesta especialitat no és desconeguda per a Vinyes, cal recordar que va ser campió d’Europa de Grup N en el 1991 i subcampió d’Europa absolut en dues ocasions, 1993 i 1994.
Malgrat gaudir com un junior de la pujada, Joan no va dubtar a afirmar que: Aquestes carreres de 6 km, com la d’Alp, se’m fan curtes. Quan t’adones has arribat a la meta. Sens dubte una de les grans dificultats de la muntanya és que un error, per petit que sigui, és impossible de recuperar en traçats que es disputen tant al sprint.

Encara que els Legend no van competir contra el crono i no va haver-hi una classificació al final, Vinyes va comentar d’aquesta manera l’experiència: Sens dubte ha estat brutal, he gaudit molt a pesar que al BMW li falta una mica de “chicha”, pel que estem acostumats, però sona de meravella. Estic convençut que repetiré, no de manera assídua, però quan l’agenda m’ho permeti m’asseuré al volant del BMW.

Queda clar doncs, que Joan Vinyes no tornarà a l’especialitat en la qual es va iniciar al món de la competició automobilística. Aquesta tornada es produirà en moments molt puntuals. És evident, que la seva passió per aquest esport, en totes les seves modalitats, segueix intacta.

 

Servei de premsa.


Més informació a: / Más Información en:

CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: