Vinyes-Mercader en posicions de podi fins que el Subaru Impreza va dir prou

Joan Vinyes - Jordi Mercader, van haver de deixar el 25è Ral·li de terra Ciutat de Tàrrega, última prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat, superat l’equador de la cursa a causa de problemes en el canvi de velocitats del seu Subaru Impreza.
En total van completar 3 de les 6 especials programades, després de les quals ocupaven la 2a posició de la classificació absoluta a 8” de l’equip capdavanter i posterior vencedor final, Eduard Pons - Dani Muntadas (Skoda Fabia R5).

El pilot andorrà ens comentava d’aquesta manera el seu pas per Tàrrega: Feia molt temps (4 anys) que no competíem amb el Subaru i això es va notar en el primer bucle de la prova. En aquestes primeres especials el nostre ritme de competició no va ser bo encara que els temps ens situaven entre els millors. En la continuació em vaig sentir més còmode, tot ha anat millorant amb el pas dels quilòmetres fins que el canvi ens va obligar a deixar la carrera a menys de 300 metres del final de la 4a especial del dia (segona passada per l’especial B).

Malgrat la decepció que sempre suposa no poder completar una competició, Vinyes es mostrava satisfet de la seva tornada als ral·lis de terra, aquest era el seu comentari: La terra segueix sent molt divertida i segur que tornarem a ral·lis d’aquestes característiques encara que haurem de valorar amb quina mecànica ho fem.

Una vegada acabada temporada 2018, Vinyes acudirà als diferents actes de lliurament de trofeus de final d’any on, a més de recollir els reconeixements aconseguits durant el 2018, començarà a marcar les línies mestres de l’any vinent.Servei de Premsa.


Més informació a: / Más Información en:


CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: