Ral·lis i Circuits en el menú de Joan Vinyes per a la temporada 2019

Joan Vinyes, un any més, tornarà a compaginar els Ral·lis i els Circuits encara que en aquesta ocasió amb diferències notables respecte a anteriors temporades. D’una banda, seguirà formant part de l’estructura de l’equip Suzuki Motor Ibèrica, com a pilot oficial, en el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt. La gran novetat estarà en l’apartat circuits, durant el 2019 seguirà el calendari del GT Open Cup Europe.

En el CERA, el título de marcas para Suzuki y el título de la categoría N5 los objetivos.
El Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt, al volant del Suzuki Swift R+ N5, serà la prioritat per a l’actual campió del Trofeu N5 del CERA.

Per a aconseguir els objectius esmentats, comptarà amb la mateixa estructura de passades temporades, Així doncs, a la seva dreta en l’habitacle del Swift estarà Jordi Mercader i la posada a punt de la mecànica i l’assistència en els diferents parcs de treball del campionat estarà a càrrec dels tècnics de AR Vidal.

Per a Joan, aquesta serà la seva 10a temporada competint en el CERA amb l’equip Suzuki Motor Ibèrica, la seva motivació es manté intacta: Diria que les ganes de fer-ho bé i de no defraudar a les persones que continuen confiant en mi, augmenten amb el pas del temps. Espero seguir una temporada més en la línia positiva de les anteriors.

El calendari previst per a la temporada 2019 és:

El GT Open Cup Europe al volant d’un Porsche GT3 Cup la novetat.
Vinyes ha decidit fer un pas al capdavant en l’especialitat de circuits i provar sort en un campionat internacional en el qual la rivalitat serà més gran i a més amb una mecànica amb la qual mai ha competit.

El Porsche GT3 Cup és un vehicle amb excel·lent prestacions però, segons Vinyes: Cal conèixer i saber com i quan esprémer el seu millor rendiment. Després d’una primera presa de contacte del Paul Ricard, hem pogut comprovar que tenim molt treball per davant encara que, també és cert, que tenim temps per a preparar-nos per a un repte exigent i atractiu a parts iguals.
Esmentar que en aquesta categoria la presència de marques i pilot oficials de les mateixes està assegurada, per a Vinyes la motivació és encara major: De fet nosaltres ens hem de centrar en la categoria AM (amateur), encara que tenir referències de rivals que porten les últimes novetats i acumulen molts quilòmetres provant les seves mecàniques, sempre és interessant.

Esmentar que les novetats, en referència als circuits, estaran en la mecànica i en alguns escenaris. Vinyes continuarà compartint volant amb Jaume Font i la mecànica del vehicle de la marca de Sttutgart serà responsabilitat de Baporo Motorsport.

Les dates i escenaris de les proves de la GT Open Cup Europe 2019 són:

 

El 37 Rallye Sierra Morena, prova inicial vàlida per al CERA que es disputarà la segona quinzena de març (dies 23 i 24), serà el punt de partida per a una temporada en la qual Joan Vinyes espera estar, de manera habitual, lluitant per les posicions d’honor de les diferents classificacions de les proves en les quals competeixi.

Servei de Premsa.


Més informació a: / Más Información en:


CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: