Silverstone, cita imminent per a Joan Vinyes-Jaume Font i el seu Porsche GT3

Les vacances ja són el passat i Joan Vinyes - Jaume Font, al volant del Porsche GT3 - Baporo Motorsport, ja estan centrats en el circuit de Silverstone, escenari en el qual es disputarà el 4t meeting (3è per a VInyes) del GT Cup Open Europe.
La motivació de Vinyes-Font per competir en la pista britànica és màxima, en tractar-se d’un dels traçats amb més prestigi, en els esports del motor, en l’àmbit mundial.
Són gairebé 6 km (5,901 km) i 18 revolts en els quals s’han protagonitzat maniobres sorprenents protagonitzades, en moltes ocasions, pels millors pilots de la història.

Vinyes-Font, dins de la categoria amateur (AM-AM) del certamen esmentat, intentaran continuar millorant les prestacions de la seva mecànica en un cap de setmana de màxima dificultat. Joan ens feia aquest comentari sobre el seu retorn a Silverstone: He competit en dues ocasions en Silverstone, circuit que en el meu rànquing personal ocupa el 2n lloc entre els millors d’Europa. En la primera (1996) al volant d’un Speeder Renault, gairebé ni me’n recordo. En el 2014, vaig córrer de casualitat, estava per allí i va haver-hi un pilot que, a última hora, no es va poder desplaçar i em van proposar pujar-me a un Ferrari del GT Open. No ho vaig dubtar.
En aquesta ocasió la situació és molt diferent. La visita al circuit anglès està planejada des de principis de temporada i, al costat de Jaume, esperem estar en la lluita pel podi de la nostra categoria.

Malgrat les esmentades participacions, Vinyes considera que en aquest meeting serà com començar de zero, així ho argumentava: Han passat cinc anys des de l’última vegada i tot pot haver canviat molt, alguna cosa que ja sabem és que la pista s’ha asfaltat recentment. Només aquest detall ja condiciona la nostra participació. Amb tot tinc moltes ganes de situar-me al volant del Porsche i començar amb el treball previ a les carreres del cap de setmana.

El pilot andorrà haurà d’esperar al divendres (dia 6) per a començar a treballar en la posada a punt del Porsche. Durant aquest primer dia d’activitat a la pista de Silverstone, estan previstes dues sèries d’entrenaments lliures de 55’ cadascuna.

Seguint el timing habitual de la GT Cup Open Europe, la següent jornada (dissabte dia 7) el pilot 1 de l’equip, disputarà la mànega d’entrenaments oficials i estarà a la graella de sortida de la primera carrera programada a 55’, que començarà a les 13.50 h.
El diumenge (dia 8) serà el torn del pilot 2. Disputarà els entrenaments oficials i farà el relleu inicial en la segona carrera del meeting, també prevista a 55’, que s’iniciarà a les 11.40 h.

 

Servei de Premsa.Més informació a: / Más Información en:


CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: