Joan Vinyes-Jaume Font (Porsche GT3) preparats per a la cita de Barcelona

El circuit de Barcelona - Catalunya acollirà, el cap de setmana (dies 20, 21 i 22 de Setembre) la 5a cita del calendari de la GT Cup Open Europe 2019.
Joan Vinyes-Jaume Font al volant del Porsche GT3 - Baporo Motorsport, competiran dins de la categoria Amateur (AM), en una pista molt coneguda i en la qual les opcions d’estar entre els més ràpids augmenten considerablement.

Després del podi absolut aconseguit a Oviedo, en el Ral·li Princesa d’Astúries, el pilot andorrà haurà de canviar el xip per a situar-se al volant d’un vehicle (Porsche GT3) molt diferent del Suzuki Swiftt R+. Aquest era el comentari de Joan davant la cita de Barcelona: Estem molt il·lusionats a aconseguir un bon resultat en un circuit que coneixem molt bé i del qual tenim múltiples referències encara que siguin al volant d’altres mecàniques.
Canviar el xip no serà un problema, fa anys que ho fem encara que sí que és cert, que l’experiència amb el Porsche és molt recent.

L’activitat durant el cap de setmana serà densa encara que repartida entre els quatre dies, en els quals el tàndem de Baporo-Motorsport estarà a les instal·lacions de Montmeló: És cert, en aquesta ocasió a part de les dates habituals en els quals es disputa el meeting, tindrem l’opció de completar dues sèries d’entrenaments privats durant el dijous. Nosaltres aprofitarem l’ocasió que se’ns brinda per a fer més quilòmetres al volant del Porsche.

Com bé comenta Joan, el dijous (dia 19) podrà disputar, al costat del seu company Font, dues sèries de test privat de 60’ cadascuna.

La GT Cup Open Europe, seguirà el seu timing habitual durant la recta final del cap de setmana. La jornada del divendres (dia 20) estarà dedicada als entrenaments lliures, dos mànegues de 50’ cadascuna.

El dissabte (dia 21) serà el pilot 1, el que tindrà més activitat a la pista, amb la disputa dels entrenaments oficials (20’) i el primer relleu de la carrera 1 (55’ a partir de les 14.00 hores).

El diumenge (dia 22) serà el torn del pilot 2, el que agafarà el volant del Porsche en els entrenaments oficials (20’) i en el relleu inicial en la 2a carrera (55’ a partir de les 17.00 hores) del penúltim meeting de la GT Cup Open Europe 2019.

 

Servei de Premsa.



Més informació a: / Más Información en:


CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: