Els 500 km d’Alcanyís, última cursa del 2019 per a Vinyes-Font (Porsche GT3)

El traçat FIM (5,077 km) de les instal·lacions de Motorland, serà l’escenari dels 500 km d’Alcanyís 2019, prova que tancarà, com és habitual, el calendari espanyol de resistència.
Joan Vinyes-Jaume Font disputaran per primera vegada la prova d’Alcanyís, al volant del Porsche GT3 preparat per Baporo Motorsport.

El tàndem de pilots que compartirà el Porsche GT3, coneix bé la pista aragonesa. Hi han competit en diverses ocasions en proves de resistència però sempre al volant de mecàniques d’inferiors prestacions que les del Porsche. Joan davant aquesta nova experiència es mostra molt motivat i, sobretot, amb ganes de competir amb el vehicle de la marca de Stuttgart. Així ens ho comentava: És una oportunitat molt interessant per a rodar (en modo-test) amb el Porsche. No tenim cap pressió per a estar entre els millors. Ens agradaria guanyar, això és evident, però d’altra banda si les coses no surten del tot bé, podem aprofitar la carrera per a fer algunes proves que ens puguin ser útils de cara al futur.

En aquests moments la llista d’inscrits no està tancada, per tant els rivals que els puguin complicar els llocs d’honor encara els desconeixen: Tinc alguna informació respecte a la quantitat d’equips que s’han inscrit a la prova. Sembla que l’esmentada inscripció no és massa nombrosa, fins al final no ho sabrem.
De tota manera, com he dit, a priori el nostre objectiu és gaudir de la competició en la qual serà l’última , amb el Porsche, de la temporada. Veurem com es desenvolupa la carrera i a partir de l’evolució de la mateixa intentarem aprofitar les ocasions que es presentin per a fer una bona classificació.

Tota l’activitat competitiva prèvia a la disputa dels 500 km d’Alcanyís, es farà durant la jornada del dissabte (dia 29). Durant el divendres (dia 29), només es faran les verificacions (administratives i tècniques) entre les 16.00 i 20.00 hores, mentre que a continuació es farà el breafing per part del director de carrera i al qual han d’assistir tots els participants.
La següent jornada (dissabte dia 30), començarà amb la disputa dels entrenaments lliures (60’) que s’iniciaran a les 9.05 hores, a continuació els oficials (45’) a les 11.00 hores, mentre que l’inici de la carrera està previst a les 12.50 hores.


Servei de Premsa.Més informació a: / Más Información en:


CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: