Caminal-Vinyes-Guillamet lluitaran per a guanyar en les 4 hores off-road de Lleida

Després d’ocupar la 2a plaça en la passada edició de les 4 hores off-road de Lleida, Melchor Caminal, Joan Vinyes i Quim Gillamet, es mostren optimistes a fer un pas més i aconseguir un triomf que ja van tenir molt a prop fa un any. En la qual serà la seva quarta participació consecutiva formant equip, Caminal-Vinyes- Guillamet pilotaran un Seat Ibiza TDi, preparat per Baporo Motorsport, per a aconseguir el seu objectiu.

La tradicional cita de final de temporada, organitzada per l’Escuderia Lleida, es disputaran en el remodelat Circuit de Lleida. El traçat de 1245 metres va variant de manera constant a mesura que avança la competició.
Són 4 hores non-stop en les quals la dificultat de la pista també depèn de la climatologia i en cas de temps sec del moment en què surti el vehicle a regar el traçat, per a evitar el gran núvol de pols que es forma amb el pas dels vehicles.

Melchor Caminal, vencedor de la prova en els anys 2006 i 2009, seguirà un any més al peu de canó en la cita de Lleida. L’objectiu de millorar i ajudar l’equip a fer una bon resultat, una vegada més, serà el seu objectiu: Sens dubte, la cita de Lleida contínua sent un repte per a mi. Quan sigui el moment de sortir a la pista, intentaré mantenir el meu millor ritme competitiu i mantenir la posició. Això d’atacar ho deixo per als meus companys.

Per a Vinyes, guanyador a Lleida els anys 2006, 2009 i 2013, el plantejament de la prova és diferent encara que, l’objectiu sempre és guanyar: És evident que sortim a competir per a guanyar, encara que a vegades hi ha rivals que corren més que nosaltres. De tota manera a Lleida, l’ambient és una mica més relaxat i no hi ha la tensió habitual de quant t’estàs jugant uns punts en un campionat. Els membres de l’Escuderia Lleida munten molt bé la carrera i, sobretot, el que desitgem és gaudir-la.

Dels tres pilots que se situaran al volant del Seat Ibiza TDi número 2, el català Quim Guillamet és l’únic que no ha assaborit les mels del triomf a Lleida. No obstant això, cal dir, que és campió de Catalunya 2019 de l’especialitat. Aquest era el seu comentari sobre la present edició de la prova de Lleida: Des que formem equip amb Joan i Melchor, hem estat de manera habitual entre els millors, encara que el triomf, per un motiu o un altre, sempre se’ns ha escapat. Ja tinc ganes d’afegir el triomf en les 4 hores de Lleida en el meu palmarès.

Durant el matí del dissabte (dia 7), els equips s’instal·laran en el paddock de les instal·lacions del Circuit de Lleida i faran els tràmits previs a la competició (verificacions, brífing,..).
L’activitat en la pista s’iniciarà a la tarda del mateix dissabte, en concret amb la disputa dels entrenaments lliures (14,45 - 15,30 hores) i cronometrats (15,45 - 16,30 hores).

El diumenge (dia 8) s’iniciaran, a les 10,00 hores, les XX 4 hores off-road de Lleida. Després de formar als vehicles que han finalitzat la prova en la recta del circuit i de proclamar als vencedors en el tradicional podi de la mateixa pista, es farà el lliurament de trofeus als vencedors (està prevista les 14,45 hores).


Servei de premsa.


Més informació a: / Más Información en:


CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: