Joan Vinyes: “En aquestes situacions, el tema esportiu no té sentit”.

El Ral·li Vidreiro 2020 es va suspendre després d’un desgraciat accident en el qual va perdre la vida la copilot Laura Salvo.

 

Els organitzadors del Ral·li Vidreiro 2020 (Autonóvil Club Marinha Gran), van donar per cancel·lada la seva prova una vegada es va confirmar la mort de la copilot Laura Salvo, a conseqüència d’una sortida de carretera en la part inicial de la primera especial cronometrada de la jornada (Campos do Lis - 11,16 km).

Vinyes-Mercader van conèixer el succeït en arribar a l’assistència, una vegada completat el primer bucle d’especials del ral·li. Vinyes ens va comentar d’aquesta manera com ho va viure: Són moments tristos i de desconcert, la incredulitat inicial es converteix en impotència, és molt dur. Els organitzadors ens van enviar cap a la sortida de la segona cronometrada de la segona secció. En aquest punt es prendria la decisió definitiva de continuar o no. Per unanimitat tots els pilots vam dir de no seguir.

De tota manera per al tàndem del Suzuki Motorsport, la decisió estava presa per endavant: El nostre cap d’equip, Juan López Frade, ens va comentar que, encara que es decidís seguir, l’equip Suzuki Motorsport deixava la competició en homenatge a la jove copilot, protagonista habitual a la Copa Suzuki. Vinyes completament d’acord afegia: En aquests moments la competició queda en un pla molt inferior. Només cal pensar a donar tot el suport possible a la família i amics... Laura Salvo D.E.P.


Servei de premsa


Més informació a: / Más Información en:


CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: