Joan Vinyes afrontarà un doble repte en les 8 hores de resistència, en el Jarama.

Compaginarà, amb dos equips diferents, la prova inicial del certamen Última Vuelta Endurance RACE-Jarama

 

Amb l’únic objectiu de mantenir el ritme competitiu, Joan VInyes ha pres la decisió de participar en la prova inicial de la 6a edició del campionat Última Vuelta Endurance-Jarama. Un campionat que es disputa amb vehicles amb totes les mesures de seguretat imprescindibles per a competir però amb una preparació mínima quant a prestacions.

El pilot de Suzuki Motor Ibèrica ha disputat en diverses ocasions, encara que de manera esporàdica, en proves d’aquest certamen, però mai ha protagonitzat l’experiència que durà a terme dissabte que ve (dia 13). El repte no és un altre que disputar la prova amb dos equips diferents. És a dir, pilotarà en Seat Toledo compartint volant amb Oscar Carbonell, Javier Sánchez i Francisco Maldonado, a més de situar-se al volant d’un BMW 325 E36, en aquest cas amb Fernando Navarrete, Fernando Navarrete Jr., Àlex Cosín i Jaume Font.

Per a VInyes la jornada serà molt exigent físicament encara que es mostra molt motivat per a afrontar el repte: La veritat és que la intenció inicial era repetir l’experiència de la passada temporada, aquesta vegada, compartint el volant d’un BMW 325, amb Navarrete Sr i Jr, Font, Cosín, i de la Reina. Uns dies més tard em van dir els de l’equip amb els quals vaig disputar una prova semblant l’any passat, sí volia corre amb ells. Els vaig comentar que m’havia compromès amb un altre equip. Immediatament em van proposar l’opció de córrer amb els dos equips, un fet que permet el reglament del campionat.
Ens vam posar tots d’acord i jo encantat de poder experimentar unes sensacions fins ara inèdites en la meva trajectòria esportiva, córrer la mateixa carrera amb dos equips i cotxes diferents.

El planning horari de la prova transcorre durant les jornades del divendres i dissabte, en les instal·lacions del Circuit del Jarama - RACE. El divendres (dia 12) entre les 15.30 i 20.00 hores es faran les habituals verificacions administratives i tècniques.

El dissabte (dia 13) una vegada lliurats els transponders, l’activitat es traslladarà a la pista. A partir de les 9.00 hores s’iniciaran 120’ d’entrenaments NO cronometrats, mentre que a les 11.10 hores començaran els 60’ d’entrenaments oficials, vàlids per a la formació de la graella de sortida.

La carrera es disputarà en les 13.00 i 21.00 hores del mateix dissabte (dia 13).  

 

Servei de premsa.


Més informació a: / Más Información en:


CLICAR sobre les fotos per descarregar-les en alta resolució: