Notícies

• Ral·lis

Notícies de Ral·lis

Vinyes-Mercader acaben la seva “relació” amb el Suzuki Swift R+ (N5), en el Circuit del Jarama

25/11/2019

EL X Ral·li Comunitat de Madrid - RACE, última cita del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) 2019, va ser l’escollida per l’equip Suzuki Motorsport per a donar per finalitzat el periple del Swift R+ (N5) com a vehicle de competició del seu pilots oficials en el món dels ral·lis. Així doncs, Joan Vinyes-Jordi Mercader van disputar l’última prova al volant de l’esmentat Swift R+ (N5), acabant el Ral·li CM-Race en la 2a posició la categoria (N5), una categoria en la qual ja eren campions d’Espanya 2019, i situant-se en el top10 d’una classificació absoluta amb majoria de mecàniques R5. Cal esmentar que la recta final de la prova del RACE, va estar marcada per un problema en la caixa de velocitats, aquest imprevist els va allunyar Vinyes-Mercader de la lluits del qual hagués estat el seu sisè triomf de la temporada.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Vinyes - Mercader (Suzuki Swift R+) al Rally CM-RACE passant per A Corunya

19/11/2019

Joan Vinyes-Jordi Mercader afrontaran l’últim cap de setmana de competició en el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) 2019, després superar una atapeïda agenda prèvia que, en aquesta ocasió, a part de les tradicionals jornades de reconeixement de les especials, cal afegir un viatge exprés fins a la Corunya per a estar entre els protagonistes en la presentació de la nova mecànica de competició de Suzuki, el Swift R4lly S.

Vinyes-Mercader (Suzuki Swift R+), guanyen la N5 a la Nucía i son... Campions d’Espanya!

10/11/2019

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift R+ N5) van completar, guanyant la categoria N5, la seva participació en el XXV Ral·li La Nucia - Mediterrani Trofeu Costa Blanca, penúltima prova del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA) de la present temporada. Després d’una fase inicial amb dubtes quant a la possibilitat d’estar entre els millors, Vinyes-Mercader (Suzuki Swift R+) van protagonitzar un excel·lent final de ral·li que els va portar fins al triomf de la categoria N5 i al 4t lloc de la classificació absoluta. Aquest triomf, el 5è de la present temporada, ha estat decisiu per revalidar el títol de CAMPIONS D’ESPANYA assolit en la passada edició de l’esmentat certamen. Es evident doncs, que Vinyes Mercader aniran a l’última cita del calendari del CERA 2019 amb el deures fets.