• Resistencia asfalt

Notícies de Circuits: Resistencia asfalt

El toc d’un rival deixa a Vinyes-Font sense opcions al podi (TCR) de Spa

25/04/2022

Joan Vinyes i Jaume Font al volant d’un Cupra TCR DSG, van repetir la 6a posició (categoria TCR) aconseguida en l’edició 2018, de les 12 hores de Spa-Francorchamps. En aquesta ocasió l’equip Baporo Motorsport va completar un total de 223 voltes al mític traçat belga. Amb tot, les circumstàncies de la present edició han estat molt diferents, superats els tradicionals CODE60 d’inici de carrera, Vinyes i Font van remuntar fins a la 3a, posició de la seva categoria i semblava que la seva progressió els podia portar al capdavant de la seva categoria. No obstant això, en la cinquena hora de competició un toc d’un equip volta perduda va avortar de cop l’excel·lent ritme de l’equip Baporo Motorsport. Cal destacar que l’eix posterior del Cupra TCR DSG #151 va resultar molt tocat per l’impacte.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Vinyes-Font repetiran en les 12 h de Spa-Francorchamps.

19/04/2022

El pilot de l’equip Suzuki Ibèrica, Joan Vinyes, actual líder de la categoria Open del Campionat d’Europa de Ral·lis, aprofitarà la pausa que hi ha fins a la pròxima cita de l’ERC (Ral·li Illes Canàries, del 12 al 14 de maig), per a fer un “reset” i asseure’s al volant d’un Cupra TCR i disputar, compartint volant amb Jaume Font, les 12 hores de Spa-Francorchamps. La cita en el mític circuit belga es disputarà els dies 22, 23 i 24, del present mes d’abril.