• Campionat d'Espanya de Ral·lis d'asfalt

Notícies de Ral·lis: Campionat d'Espanya de Ral·lis d'asfalt

Joan Vinyes: Excel·lent final per a una temporada molt complicada.

23/11/2013

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) es van situar en la primera posició de la categoria de dues rodes motrius (2RM) i en la 6ª de la classificació absoluta en finalitzar el IV Ral·li de la Comunitat de Madrid - RACE, última prova del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2013. Malgrat l’excel·lent resultat de Madrid, les posicions en els diferents campionats no tindran grans canvis per Vinyes, es mantindrà entre els 10 millors pilots de la classificació absoluta mentre que, després de tres anys consecutius aconseguint el títol de 2RM, en aquesta ocasió ocuparà el subcampionat de la classificació final d’aquesta categoria.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

La direcció assistida del Swift S1600 cedeix i Vinyes-Mercader perden el Llanes a l’última especial.

29/09/2013

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) es van situar en la primera posició de la categoria de dues rodes motrius (2RM) fins a 1600 cc, després de la primera especial (Nuevava-Labra) i la van mantenir fins a l’última especial cronometrada del 37 Ral·li Vila de Llanes. En la segona passada per Valleoscuru els pilots de l’equip Suzuki Motorsport es van quedar sense direcció assistida i no van tenir opció a defensar el liderat pel qual van lluitar durant tota la jornada. Al final, Vinyes-Mercader van ocupar la tercera posició de la categoria de 2RM a 3’07” del seu company d’equip Gorka Antxustegi. En la classificació absoluta es van situar en la 10ª plaça a més de 5’ de Senra-Vallejo (Mitsubishi Evo X), guanyadors absoluts de la prova de Llanes 2013.

El Ral·li Vila de Llanes proper repte per a Joan Vinyes-Jordi Mercader per seguir entre els millors

24/09/2013

l Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2013 tanca el reu recorregut per les regions del nord de la península amb la tradicional visita a la vila de Llanes a Astúries. Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) estaran en el podi de sortida de la segona cita asturiana de la temporada, un ral·li que es disputarà amb pluja i, en conseqüència asfalt en condicions delicades, si es compleixen les previsions meteorològiques que ara mateix anuncien fonts especialitzades.