• Copa d'Espanya de Resistencia

Notícies de Circuits: Copa d'Espanya de Resistencia

Amàlia Vinyes guanya la categoria D4 del CER 2011.

21/11/2011

Una vegada fetes públiques les classificacions oficials de la Copa d´Espanya de Resistència 2011, s´ha confirmat el subcampionat d´Amàlia Vinyes a la classe 1 (categories D3 i D4), però la pilot andorrana s´ha proclamat campiona de la categoria D4.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Amàlia Vinyes: Ha faltat molt poc, però al final no ha pogut ser.

13/11/2011

Amàlia i Joan Vinyes, al volant del Seat Leon preparat per Baporo Motorsport, van tenir una actuació impecable a l´últim meeting de la Copa d´Espanya de Resistència 2011. Van completar les dues carreres en el podi, 3ª i 2ª plaça respectivament, resultats que a punt van estar de ser suficients perquè Amàlia Vinyes pogués revalidar el títol aconseguit la passada temporada, però ... Mancant confirmació oficial, Amàlia ha acabat el CER 2011 empatada a punts i a primeres posicions amb el tàndem Marc Carol-Alan Ricart, però aquests la superen en una segona plaça. Aquesta mínima diferència ha separat a Amàlia del títol a l´esmentat certamen de resistència.

Joan Vinyes: Tenemos poco que perder y mucho a ganar.

09/11/2011

Amália i Joan Vinyes es desplaçaran el cap de setmana vinent (dies 12i 13) a localitat navarresa de Los Arcos, concretament a les instal·lacions del Circuit de Navarra, per disputar l´últim meeting de la Copa d´Espanya de Resistència (CER) de la present temporada. En aquesta ocasió, els pilots andorrans lluitaran per assegurar la tercera plaça d´Amália, tant a la Classe 1 com a la categoria D4, a més d´estar pendents de com es desenvolupen les carreres, el triomf absolut encara és possible però no depèn únicament dels seus resultats.