• Campionat d'Espanya de Resistencia

Notícies de Circuits: Campionat d'Espanya de Resistencia

Una burxada deixa sense opcions al títol del CER 2018, a Vinyes - Font

12/11/2018

Joan Vinyes i Jaume Font (Cupra TCR DSG-Baporo ), no van poder defensar fins al final les opcions que tenien de revalidar el títol del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) que van conquistar la temporada passada. Una burxada en la part final del relleu de Joan Vinyes els va obligar a una parada extra en el pit-lane, una pèrdua de temps molt difícil de recuperar en curses d’aquestes característiques. Malgrat no puntuar en les 2 hores del Circuit de Barcelona - Catalunya, última prova del calendari del CER 2018, Vinyes-Font han aconseguit acabar el CER 2018 en el podi de la classificació final de la classe 1.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

El CER 2018 es decidirà a Barcelona. Vinyes-Font amb opcions al títol

06/11/2018

Joan Vinyes - Jaume Font, compartiran una vegada més el backet del Cupra León preparat per Baporo Motorsport, en la disputa de l’últim meeting del Campionat d’Espanya de Resistència de la present temporada. El Circuit de Barcelona - Catalunya serà l’escenari en el qual Vinyes-Font defensaran fins a l’últim instant, les seves opcions de revalidar el títol aconseguit la passada temporada.

Vinyes-Font deixen el Jarama capdavanters del Campionat d’Espanya de Resistència

07/10/2018

Joan Vinyes i Jaume Font, al volant del Cupra TCR DSG-Baporo Motorsport, van marxar del circuit del Jarama amb les opcions intactes per aconseguir, per segon any consecutiu, el títol de campions del campionat d’Espanya de Resistència (CER) categoria TCR, després d’acabar en 2a i 3a posició respectivament les dues carreres del penúltim meeting del CER 2018, disputades en el sempre complicat escenari proper a Madrid. Les diferències són mínimes, 4 punts mancant la confirmació oficial, respecte als seus rivals directes, Cebrian-Llobet. És evident doncs que el Circuit de Barcelona - Catalunya dictarà sentència.