• Copa d'Espanya de Resistencia (CER)

Notícies de Circuits: Copa d'Espanya de Resistencia (CER)

Amàlia Vinyes campiona de la Copa d’Espanya de Resitencia 2013.

03/11/2013

Amàlia Vinyes, compartint volant del seu Seat Leon preparat per Baporo Motorsport amb el seu germà Joan, es va proclamar campiona de la Copa d’Espanya de Resistència de la Classe 1 (Cl1) i de la Divisió 2 (D2), després de completar en la 3ª posició de la D2, les dues carreres de l’últim meeting de l’esmentat campionat disputat a les instal·lacions del circuit de Motorland a Alcanyís.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

A Motorland es decidirà la Copa d’Espanya de Resistència 2013. Amàlia Vinyes entre els favorits al t

30/10/2013

Amàlia Vinyes, al costat del seu germà Joan al volant del Seat León preparat per Baporo Motorsport, disputarà l’últim meeting de la temporada de la Copa d’Espanya de Resistència (CER), a les instal·lacions del circuit Motorland d’Alcanyís. L’objectiu serà consolidar el seu avantatge en la classificació provisional tant de la Classe 1 (Cl1) com de la Divisió 2 (D2). El treball realitzat durant tota la temporada ha estat excel·lent i ara n’hi ha prou amb fer valer l’avantatge aconseguit en els cinc meeting anteriors del CER 2013.

Vinyes-Vinyes compleixen els seus objectius en el circuit de Xest.

13/10/2013

Joan i Amàlia Vinyesse és van desplaçar a València amb l’objectiu d’assegurar les posicions de privilegi que té la pilot andorrana en les provisionals de la Copa d’Espanya de Resistència 2013 (CER), i ho van aconseguir. La 4ª posició en la divisió 2 (8ª de Classe 1) en la primera carrera i en 2º lloc de la D2 (4ª del C1) en la segona van ser suficients per seguir ampliant les distàncies en les classificacions esmentades mancant un meeting per finalitzar el CER.