• GT CUP Open Europe

Notícies de Circuits: GT CUP Open Europe

Joan Vinyes - Jaume Font també guanyen al volant del Porsche GT3

23/09/2019

Joan Vinyes, després d’estar en el podi del Ral·li Princesa d’Astúries (Oviedo) va repetir lloc de privilegi, en aquesta ocasió, en el del Circuit de Barcelona - Catalunya. A Astúries amb Jordi Mercader pilotant el Suzuki Swift R+, mentre que a Barcelona compartint el volant del Porsche GT3 amb Jaume Font, va estar entre els més ràpids de les respectives proves. Després de dues jornades d’intensos test amb l’equip Baporo Motorsport, Vinyes-Font (Porsche GT3) van recollir els fruits del seu treball el primer dia de competició oficial, aconseguint el seu primer triomf de la categoria AM (2n lloc absolut) en la primera carrera del meeting de la GT Cup Open Europe disputat en el Circuit de Barcelona - Catalunya.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Joan Vinyes-Jaume Font (Porsche GT3) preparats per a la cita de Barcelona

17/09/2019

El circuit de Barcelona - Catalunya acollirà, el cap de setmana (dies 20, 21 i 22 de Setembre) la 5a cita del calendari de la GT Cup Open Europe 2019. Joan Vinyes-Jaume Font al volant del Porsche GT3 - Baporo Motorsport, competiran dins de la categoria Amateur (AM), en una pista molt coneguda i en la qual les opcions d’estar entre els més ràpids augmenten considerablement.

Joan Vinyes - Jaume Font (Porsche GT3) de menys a més en el circuit de Silverstone

09/09/2019

Joan Vinyes - Jaume Font (Porsche GT3), van completar les dues carreres de la GT Cup Open, disputades en el circuit de Silverstone, en la 6a posició de la categoria amateur (AM). La dupla de l’equip Baporo Motorsport van acabar satisfets de la progressió que estan experimentant al volant del Porsche, a més de conèixer escenaris molt variats que provoquen un canvi total de xip en el moment d’afrontar el cap de setmana sense referències recents.