• Ral·lis
  • /
  • Espanya - Asfalt

Notícies de Ral·lis: Espanya - Asfalt

Joan Vinyes: Hem lluitat fins al final però s’ens ha escapat el triomf de les 2RM.

22/11/2014

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) van liderar la categoria de dues rodes motrius (2RM) del V Ral·li Comunitat de Madrid - RACE des de l’inici de la prova fins a l’última especial del ral·li. Després de l’últim pas pel Jarama van cedir la privilegiada posició a Fran Cim que els va superar en la classificació per 6”. L’equip de Suzuki Motorsport va mantenir a ralla a algun dels equips que en bona lògica els havien de superar, acabant en la 6ª plaça de la classificació scratch. La prova final del calendari espanyol de Ral·lis d’asfalt es va disputar amb una climatologia molt diferent a l’habitual en aquest escenari a finals de novembre. Temperatures suaus, sobre els 20º, durant el dia i solament algunes zones humides en les especials que es van disputar a la nit o a primera hora del matí.

Notícia completa: Icono PDF Icono HTML

Joan Vinyes-Jordi Mercader acomiaden la temporada en el Ral·li CAM - RACE

18/11/2014

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) disputaran el V Ral·li Comunitat de Madrid - RACE, amb l’única pressió de lluitar per un bon resultat en aquesta prova que, tanca el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2014. Per a l’equip Suzuki Motorsport no és la millor manera d’afrontar una carrera. Aquesta es l’opinió de Vinyes: És una llàstima no tenir un títol l’abast, però aquesta temporada les coses han anat així i solament ens queda l’opció de sortir a donar-ho tot per tancar l’any amb bon sabor de boca. Això és el que intentarem fer en el Ral·li Madrid després de prendre la sortida en el podi del Jarama.

A Santander, Vinyes-Mercader (Suzuki Swift S1600) segueixen en el podi scratch.

11/10/2014

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift S1600) van estar, una vegada més, en el podi absolut del Ral·li Santander Cantàbria. L’equip Suzuki Motorsport va completar el recorregut de la prova càntabra, penúltima del Campionat d’Espanya de l’especialitat, en la tercera posició de la classificació i com a capdavanters destacats de la Divisió II i de la categoria de 2 rodes motrius (2RM).